aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Όσα θέλετε βάλτε το εισιτήριο...»

«Όσα θέλετε βάλτε το εισιτήριο…»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας, οι οποίοι συγχαίρουν τις Ακαδημίες για την προσπάθεια που κάνουν για ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Αρχικά θα θέλαμε να συγχαρούμε τις ακαδημίες της ομάδας μας. Η σκληρή δουλειά τους επιτέλους παίρνει μορφή και στο γήπεδο. Με χαρά μας, όταν πήγαμε να ενισχύσουμε οικονομικά τους μικρούς που τιμούν την ερυθρόλευκη φανέλα, αντικρίσαμε ένα οικογενειακό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες και αυτό μας χαροποίησε αφάνταστα. Τονίζουμε ότι οι ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα μας έχουν αδιάλειπτα στο πλευρό τους και περήφανους υποστηριχτές. Όσο για το παιχνίδι με τον ολυμπιακό, θα το πούμε με λίγα και απλά λόγια για να καταλαβαίνουν όλοι. Τσακίστε τους.

Υ.Γ.: Καμιά προσπάθεια να μας κρατήσετε μακριά απ την θεά μας δεν θα μας εμποδίσει από το να είμαστε στο πλάι της. Όσα θέλετε βάλτε το εισιτήριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ