aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Στα βαθιά από σήμερα ο σχεδιασμός

Νέα Σαλαμίνα: Στα βαθιά από σήμερα ο σχεδιασμός

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σε ρυθμούς σχεδιασμού ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου μπαίνει από σήμερα η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας σε συνεργασία με τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη. Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η συνεδρία του Δ.Σ. των ερυθρόλευκων και μεταξύ άλλων θεμάτων που απασχολούν τον σύλλογο, η κουβέντα στράφηκε και στο θέμα του σχεδιασμού.

Από εκεί και πέρα, αυτή κιόλας την εβδομάδα θα διευθετηθούν ραντεβού με τους Αλεξάντρε Καρλάο και Τιάγκο Φερέιρα, οι οποίοι αποτελούν προτεραιότητα όσον αφορά στις ανανεώσεις συμβολαίου, αφού αυτό επιθυμεί ο Πουρσαϊτίδης να διευθετηθεί πρωτίστως. Η αυτόματη επιλογή ανανέωσης βρίσκεται στη διοίκηση των ερυθρόλευκων, ωστόσο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες πριν από την οριστικοποίηση της παραμονής τους.

Ακολούθως θα γίνουν επαφές με τους υπόλοιπους και θα δοθεί έμφαση στους Φαρσάντ Νουρ και Άντερσον Κορέιρα (με τον πρώτο ακόμη δεν έγινε κάποια επαφή). Ποδοσφαιριστές και ομάδα είναι θετικοί στο να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία, η επιλογή ανανέωσης συμβολαίου εναπόκειται στον σύλλογο, αλλά η παραμονή τους θα εξαρτηθεί από το οικονομικό. Ο σύλλογος τούς πρότεινε ελαφρώς βελτιωμένο συμβόλαιο με μπόνους ως ένδειξη σεβασμού για την προσφορά τους, αλλά μέχρι στιγμής οι απαιτήσεις τους δεν συμβαδίζουν με την προσφορά που τους έχει γίνει.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, ο Ελλαδίτης τεχνικός της βαρωσιώτικης ομάδας τα χαρακτηρίζει σαν μία περίοδο πρόωρης προετοιμασίας, καθώς τόσο οι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού όσο και οι παγκίτες-νεαροί, περνάνε από στάδιο αξιολόγησης και ο Πουρσαϊτίδης θέλει να βλέπει κίνητρο από όλους. Για το επόμενο ματς με τη Δόξα στο «Αμμόχωστος», ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από τον Πουρσαϊτίδη, ενώ για τον Τιάγκο ο οποίος προχθές ήταν στην αποστολή για σκοπούς ψυχολογίας, σήμερα θα υπάρξει νέα ιατρική γνωμάτευση για να διαφανεί αν ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Καταληκτικά να αναφέρουμε πως γίνεται ήδη μια πρώτη κουβέντα για το πότε θα οριστεί η Γενική Συνέλευση του Δ.Σ. και οι πρώτες σκέψεις των παραγόντων αφορούν στις αρχές ή στα μέσα Μαΐου. Το παρόν Δ.Σ. θα έχει ακόμα μια σεζόν θητεία και θα αναπληρωθεί η θέση για κάποια μέλη που θα φύγουν ή που ήδη έφυγαν. Η κλήρωση για τον λαχνό που είναι σε κυκλοφορία με πλούσια δώρα, θα πραγματοποιηθεί την τελευταία αγωνιστική. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, αλλά το Δ.Σ. εύχεται σε περισσότερες πωλήσεις, αφού τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για να ενδυναμωθεί το μπάτζετ για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ