Νέα Σαλαμίνα: Ο πρόεδρος θέλει κάτι περισσότερο

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων άφησε για ακόμη μία φορά ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του...

Ο Πάρης Ανδρέου μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να τεθεί στόχος η άνοδος επιπέδου της Νέας Σαλαμίνας. Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων άφησε για ακόμη μία φορά ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

«Δεν με εμπνέει να έχουμε στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Θεωρώ πως η ιστορία του σωματείου πρέπει να ανταποκρίνεται σε κάτι περισσότερο. Όταν αρχίσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, είχαμε θέσει κάποιους στόχους. Φτάνοντας σε αυτό το σημείο, αυτό που θα πετυχαίνει το σωματείο θα είναι η αποφυγή του υποβιβασμού και να διεκδικεί είσοδο στην εξάδα, ελπίζοντας κάποια ομάδα με τριπλάσιο μπάτζετ να μην πάει καλά. Αυτά είναι τα δεδομένα του σωματείου», είπε αρχικά και τόνισε στη συνέχεια:

«Πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή. Αυτό που θέτω ως στόχο είναι να ανεβούμε επίπεδο από πλευράς αγωνιστικότητας, το οποίο προϋποθέτει και μεγαλύτερο μπάτζετ για το καλό του σωματείου. Είτε είμαι εκεί, είτε δεν είμαι. Νιώθω ότι το σωματείο έχει τις δυνατότητες να φτάσει ψηλότερα, το θέμα είναι να το κάνουμε πράξη».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στις σκέψεις του αναφορικά με την εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου: «Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει υπάρχει και οι λόγοι δεν είναι μόνο τα προβλήματα στο οικονομικό. Το σκεπτικό μας έχει να κάνει και με τις καθημερινές δυσκολίες, επαγγελματικές και άλλες. Θέλω να νιώθω 100% έτοιμος εφόσον αποφασίσω να προχωρήσω, ότι μπορώ να αντεπεξέλθω. Αυτό που είχα πει στα άλλα μέλη του συμβουλίου είναι να περιμένουμε ακόμη λίγες ημέρες, να ξεκαθαρίσει πως η ομάδα δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Το θετικό είναι πως τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου, εξέφρασαν τη θέληση να συνεχίσουν».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ