aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜατς που ξυπνά άσχημες μνήμες

Ματς που ξυπνά άσχημες μνήμες

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους στη φετινή σεζόν ξεπροβάλλει για τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά τις αναμετρήσεις με Απόλλωνα και Ανόρθωση, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον ΑΠΟΕΛ, σε ένα ματς που ξυπνά άσχημες μνήμες, κυρίως λόγω της βαριά ήττας που δέχθηκαν στο «Αμμόχωστος» από τους γαλαζοκίτρινους.

«Από τη μια είναι πίεση και από την άλλη επιπρόσθετο κίνητρο. Είχαμε πέρσι την πιο βαριά ήττα στην ιστορία μας. Στοιχειώνει τη σκέψη μας το 9-0. Αυτό ας είναι εφαλτήριο για τους παίκτες για να πεισμώσουν ακόμα παραπάνω και για να παίξουν για τους εαυτούς τους. Δεν πάμε όμως με αυτό το κίνητρο για να μην αποπροσανατολιστούν οι ποδοσφαιριστές», ανέφερε χθες ο Γιώργος Καζαμίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας παρουσιάστηκε, όμως, αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. «Θέλουμε να χτίσουμε στην εμφάνιση με την Ανόρθωση για να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο. Τα δύσκολα συνεχίζονται, όμως, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, θα πρέπει να κερδίσουμε τους αντιπάλους που πρωταγωνιστούν. Όπως κάναμε πέρσι, για να πετύχουμε τον στόχο της εισόδου στην εξάδα».

Στον αγωνιστικό τομέα, οριστική είναι πλέον η απουσία του τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ από τη σαββατιάτικη «μάχη», καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, επανέρχεται ο Κούλλης Παύλου και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ