aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛάζος: «Οι επενδυτές και οι Τιάγκο, Καρλάο»

Λάζος: «Οι επενδυτές και οι Τιάγκο, Καρλάο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σενάριο για τους επενδυτές και στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Για τον προγραμματισμό: «Έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου. Αυτή την εβδομάδα αναλωνόμαστε για οργανωτικά θέματα. Από εβδομάδας θα βρεθούμε, με κάποιους ποδοσφαιριστές για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές διαθέτουν συμβόλαια ανανέωσης στην ομάδα με οψιόν ανανέωσης στην ομάδα, μπορούμε να τους ανανεώσουμε ανά πάσα στιγμή. Προτεραιότητα όμως έχουν οι Τιάγκο και Καρλάο, και θα έχουμε συνάντηση μαζί τους, και αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση τους από αρχές της εβδομάδας. Με βάση τον προπονητή μας (Σάββα Πουρσαϊτίδη), έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μας για την νέα σεζόν και κάθε παιχνίδι παίζουν και νέοι ποδοσφαιριστές. Ο στόχος μας είναι να τελειώνουμε το συντομότερο δυνατό και ο προπονητής να μπορεί να αρχίσει το προγραμματισμό της νέας χρονιάς και τις νέες μεταγραφές.».

Για τους στόχους της ομάδας γενικότερα: «Ο στόχος και το όραμα μας είναι να δημιουργηθεί ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο από Κύπριους ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας και να συμπληρώνεται αυτή η ομάδα με λιγότερους αλλά ποιοτικότερους ξένους ποδοσφαιριστές».

Για τους επενδυτές: «Το σενάριο για τους επενδυτές είναι απομακρυσμένο από ότι έχω ενημερωθεί από τα άτομα της διοίκησης.  Οι ενδοιασμοί τότε ήταν η άσχημη βαθμολογική θέση της Νέας Σαλαμίνας και η μελλοντική βιωσιμότητα του σωματείου. Αυτό που λέχθηκε και από τις δύο πλευρές ήταν, ότι έπρεπε πρώτα η ομάδα να νιώσει ξεγνοιασιά, το αφήσαμε στην άκρη και μας είχαν ενημερώσει ότι θα επικοινωνήσουμε όταν η ομάδα νιώσει πιο άνετη».

«Το θεωρήσαμε πιο σωστό να μιλήσουμε τώρα που η ομάδα είναι πιο ξέγνοιαστη, σε μια επαφή με αυτούς τους ανθρώπους ώστε να μας ξεκαθαρίσουν το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς θεωρείται απομακρυσμένο το σενάριο να ασχοληθούν οι επενδυτές. Για άλλη μια φορά η Νέα Σαλαμίνα θα πορευτεί με οικονομικό παράγοντα το μεγάλο κόσμο του σωματείου μας, επενδυτής είναι ο κόσμος της, είναι ο κύριος αιμοδότης του σωματείου μας, είναι αυτός που στα δύσκολα έχει βοηθήσει οικονομικά ούτος ώστε να κρατήθει εν ζωή το σωματείο. Είναι σημαντικό να ενημερώσουμε ότι θα υπάρξει και γενική συνέλευση περίπου στα μέσα Μαΐου για να γίνει ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός όλης της χρονιάς και να αποφασίσουμε όλοι μαζί πως θα πορευτούμε την νέα χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ