aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κάντε την αυτοκριτική σας»

«Κάντε την αυτοκριτική σας»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας, την επομένη της ήττας από τη Δόξα (1-3). Σύμφωνα με τους παράγοντες του συλλόγου, ήταν έντονα προβληματισμένος από τον τρόπο που χάθηκε ένα τόσο σημαντικό ματς.

«Κάντε την αυτοκριτική σας για την εικόνα σας στο γήπεδο. Το ίδιο θα κάνω και εγώ», ήταν μία από τις χαρακτηριστικότερες ατάκες του Ελλαδίτη, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να κλείσει η α’ φάση με δύο νίκες (στα ματς με τον Εθνικό και την Καρμιώτισσα).

Από την πλευρά της, η διοίκηση προσπαθεί να αξιολογήσει με ψυχραιμία την κατάσταση. Τα μέλη της παρουσιάζονται απογοητευμένα από την αποτυχία εισόδου στο α’ γκρουπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως βιάζονται να επιρρίψουν ευθύνες.

Όπως μας ειπώθηκε χθες, από καιρό έχει αποφασιστεί ότι η συζήτηση για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βεργέτη θα γίνει μετά το πέρας της α’ φάσης. Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι τότε, οι δύο πλευρές θα ζυγίσουν τα δεδομένα και θα πάρουν την απόφασή τους.

Κάκωση ο Κολοκούδιας

Ο Γιώργος Κολοκούδιας υπέστη κάκωση στο γόνατο και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί πότε θα επιστρέψει σε δράση. Προς το παρόν, η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Εθνικό θεωρείται αμφίβολη. Απέναντι στους μπλε είναι πιθανό να επιστρέψει ο Ματίας Αβελάιρας. Ο Αργεντινός θα ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις με στόχο να τεθεί στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη. Από εκεί και πέρα, ο τραυματίας Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και ο τιμωρημένος Νταβίντε Γκράσι βρίσκονται εκτός πλάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ