aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καλοστημένο έργο το Άρης-Δόξα…»

«Καλοστημένο έργο το Άρης-Δόξα…»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels», οι οποίοι απαιτούν από τους παίκτες τους να παίρνουν τις ευκαιρίες που δικαιούνται, ενώ αφήνουν υπονοούμενα για το παιχνίδι μεταξύ Άρη και Δόξας και γίνεται λόγος για καλοστημένο έργο με σκοπό να βλαφτεί η ομάδα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρχίζοντας από τον αγώνα της ομάδας ΜΑΣ το περασμένο Σάββατο, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας προς όλο το ποδοσφαιρικό τιμ. Μετεγγραφές ουσίας που θα βοηθήσουν την ομάδα και παίχτες των ακαδημιών που μπαίνουν και να καταθέτουν ψυχή. Παίχτες γέννημα θρέμμα Σαλαμιναίοι. Απαιτούμε να παίρνουν τις ευκαιρίες που δικαιούνται. Αυτοί τιμούν το δοξασμένο έμβλημα στο στήθος. Με αυτούς το κεφάλι μας είναι ψηλά.

Χθες, για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες στο θέατρο του παραλόγου. Ένα καλοστημένο έργο, Άρης-Δόξα, με απώτερο σκοπό να βλάψουν την ομάδα μας.

Ερυθρόλευκε λαέ. Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να προστατέψεις τη Σαλαμίνα μας. Μην τους δώσεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την αδράνεια σου. Αγκάλιασε την ομάδα. Το παιχνίδι με ηθικό είναι μονόδρομος. Δε θα τους δώσουμε την ευκαιρία στον αγωνιστικό χώρο, διότι εκεί δεν παίζουν στα ίσα. Ούτε εμείς θα παίξουμε στα ίσα. Κερδίζουμε τον αγώνα στο πέταλο. Εκεί σας θέλουμε μαζί μας. Ακολουθήστε τον παλμό των οργανωμένων. Σπρώξτε την ομάδα για μια πολυπόθητη νίκη.

Τα λέμε στο Δασάκι, 13/1/18, η ώρα 16:00. Φωνή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Προπώληση εισιτηρίων μέχρι την Παρασκευή στον Κεντρικό.

Υ.Γ: Δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ.

Υ.Γ1: Only one solution…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ