aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ θέση της Νέας Σαλαμίνας για τον Καρλάο

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τον Καρλάο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» και διά στόματός του, εκφράστηκε η θέση της βαρωσιώτικης ομάδας για το θέμα που προέκυψε με τον Αλεξάντρε Καρλάο.

«Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2019. Όλοι οι παίκτες μεταβαίνουν για διακοπές στο εξωτερικό και ανάμεσα στις υποχρεώσεις μας, ήταν να διευθετήσουμε και τα εισιτήριά τους. Γνωρίζαμε πως φεύγει σήμερα, αλλά δεν γνωρίζουμε στο εκατό τοις εκατό ποιο μήνυμα ήθελε να στείλει με την ανάρτησή του. Είναι παίκτης της Νέας Σαλαμίνας και θα είναι στην κλήση για την έναρξη της προετοιμασίας στις 2 Ιουλίου. Αν κάποιοι έχουν οποιουσδήποτε σκοπούς, γνωρίζουμε όλοι που πρέπει να αποταθούν. Το συμβόλαιό του κατατέθηκε και στην ΚΟΠ», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ξαφνικό πρόβλημα με Καρλάο-Τιάγκο και πιθανή αποχώρηση

«Δεν υπάρχει καμία ρήτρα στο συμβόλαιό του», ξεκαθάρισε ακολούθως και συμπλήρωσε: «Να αφήσουμε το θέμα να κυλήσει. Μπορεί να λέει πολλά η ανάρτησή του, μπορεί να μην λέει και τίποτα. Σίγουρα θα επιδιώξουμε να επικοινωνήσουμε με τον παίκτη ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα. Αν ο παίκτης θέλει να πάει αλλού και ικανοποιηθεί οικονομικά το σωματείο μας δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Νομικά είμαστε εξασφαλισμένοι. Έχουμε την υπογραφή του παίκτη στο αρχικό συμβόλαιο που υπάρχει ο όρος της επιλογής ανανέωσης. Νομικά είμαστε κατοχυρωμένοι και έχουμε γνωμάτευση από δικηγόρο που χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις»

Για το γεγονός πως αυτά τα οψιόν δεν αναγνωρίζονται από την UEFA, αφού κάτι παρόμοιο έγινε με τον Λάζαρο Χριστόδουλο στην Ελλάδα, πρόσθεσε καταλήγοντας: «Δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αν υπάρχει σενάριο να οδηγηθούμε στα άκρα, θα αποφασίσει η UEFA».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ