aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σημαντική παράμετρος στη Νέα Σαλαμίνα

Η σημαντική παράμετρος στη Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν σύντομα τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, είναι το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Αντόνιο Κονσεϊσάο. Στο διάστημα ενός μηνός που βρίσκεται στην ομάδα της Αμμοχώστου, σχηματίστηκε θετική άποψη από τους παράγοντες του συλλόγου.

Ωστόσο, ακόμα και αν κριθεί ο κατάλληλος για να αναλάβει την τύχη των ερυθρολεύκων στην επόμενη σεζόν, δεν θα είναι η μόνη παράμετρος που θα κρίνει την παραμονή του. Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη νέας συμφωνίας θα διαδραματίσει και το οικονομικό.

Διότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κονσεϊσάο θα αξιώσει αύξηση αποδοχών. Όπως είναι φυσικό, οι απαιτήσεις του για συνεργασία δύο μηνών ήταν χαμηλότερες σε σχέση με αυτές που θα έχει για συμβόλαιο ενός έτους. Πάντως, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε συμφωνία πέραν των οικονομικών δυνατοτήτων της. Επομένως, δεν υπάρχει περίπτωση συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών αν αυξήσει σημαντικά τις απαιτήσεις του ο Πορτογάλος.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ερυθρολεύκων, για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό. Εκτός πλάνου είναι οι τιμωρημένοι Νταβίντε Γκράσι, Ιωάννης Σκοπελίτης και Νικόλας Εγγλέζου, όπως και ο τραυματίας Σάββας Τσαμπούρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ