«Οι Σαλαμιναίοι δεν ξέρουν τι θέλουν»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Προβληματισμένος παρουσιάζεται ο Πάρης Ανδρέου, αναφορικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης της θητείας του, η οποία λήγει τον Μάιο. Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας απάντησε ως εξής στη σχετική ερώτηση της «Goal News»: «Είναι κάτι που με προβληματίζει. Ο βασικός λόγος είναι το οικονομικό, αφού δεν βρίσκουμε συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας. Επίσης, είναι και η προσέγγιση των φίλων της ομάδας, οι οποίοι δεν ξέρουν τι θέλουν. Δυστυχώς, ξεχάσαμε πού βρισκόμασταν πριν από τρία-τέσσερα χρόνια. Στην προσπάθειά μας να ανεβάσουμε το επίπεδο της Νέας Σαλαμίνας, δεχόμαστε πυρά επειδή δεν εξασφαλίσαμε θέση στην Ευρώπη. Προτείνω να κάνουμε μία ανοικτή συγκέντρωση, όχι μόνο για τα μέλη του σωματείου, μα για κάθε φίλο της ομάδας, και να μας πουν τι θέλουν. Αναλόγως, θα πάρω την απόφασή μου αν πρέπει να παραμείνω στην προεδρία».

Λόγια που βγάζουν πίκρα, ασφαλώς, ωστόσο ο Ανδρέου δεν θεωρεί αποτυχημένη τη σεζόν: «Ναι, δεν προχωρήσαμε όσο θέλαμε στο κύπελλο και ναι, δεν εξασφαλίσαμε θέση στην εξάδα, αλλά η σεζόν δεν είναι αποτυχία για μας. Σίγουρα δεν είναι και επιτυχία. Το είπα και στην αρχή της περιόδου, θέτουμε στόχους πέραν των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα σας πω κάτι που μου είπε ένας φίλος. Είναι επιτυχία το ότι θεωρείται αποτυχία η είσοδος στο α’ γκρουπ».

Τέλος, ρωτήσαμε τον πρόεδρο των ερυθρολεύκων αν υπάρχει πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη. «Είναι ανοικτό το θέμα και από τις δύο πλευρές. Συζητήσαμε κάποια ζητήματα και είπαμε ότι θα επανέλθουμε μετά το τέλος της α’ φάσης. Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ