Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ανακοινώνει τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά τη χθεσινή τακτική συνεδρία του:

Η πραγματοποίηση της Έκτακτης (Καταστατικής) Γενικής Συνέλευσης και της Τακτικής (Εκλογικής) Γενικής Συνέλευσης του σωματείου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31η Μαΐου. Η Ε.Γ.Σ. στις 19:00 το βράδυ και η Τ.Γ.Σ. στις 21:00, στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα είναι εκλογική όπου θα εκλέξει το νέο Δ.Σ. για την επόμενη διετία.

Για τις προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές που προτείνονται, τα μέλη του σωματείου θα ενημερωθούν τουλάχιστον 15 μέρες πριν τη Ε.Γ.Σ. όπως ορίζει το καταστατικό.

Δικαίωμα συμμετοχής, κατάθεσης υποψηφιότητας και εκλογής στη Γ.Σ. έχουν όλα τα μέλη του σωματείου που έχουν τακτοποιημένες τις οφειλές τους.

Για να εισέλθει κάποιο μέλος στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. πρέπει να επιδείξει την κάρτα μέλους για το 2017. Σε περίπτωση που κάποιος έχει απολέσει την κάρτα μέλους, παρακαλείται όπως επικοινωνήσει με τα γραφεία του σωματείου για την έκδοση νέας.

Ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων έχει οριστεί η 29η Μαΐου μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Για να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα πρέπει να συμπληρωθεί το σχετικό έντυπο υποβολής υποψηφιότητας και να παραδοθεί στα γραφεία του σωματείου πριν τη λήξη της χρονικής διορίας.

Κατά τη Τακτική Γενική Συνέλευση θα παρουσιαστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο το παραχθέν έργο κατά την τελευταία διετία και πλήρης οικονομική κατάσταση του σωματείου.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με το σωματείο στο τηλ 24 663090.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ