aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ άμυνα είναι το «κλειδί»

Η άμυνα είναι το «κλειδί»

Μία πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει αύριο τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Άπαντες στην προσφυγική ομάδα γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ και θα χρειαστεί να κάνουν πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τους «γαλάζιους» της Λεμεσού. Η συγκέντρωση και ιδιαίτερα η ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» θα είναι το «κλειδί» για το συγκεκριμένο ματς, κάτι που φρόντισε να επισημάνει στους παίκτες του ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει σχεδόν κατασταλάξει στο πλάνο που θα παρατάξει, απομένουν κάποιες «πινελιές» για να είναι σίγουρος για τις επιλογές του και αναμένει ότι οι ένδεκα παίκτες που θα αρχίσουν το ματς θα εφαρμόσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του. Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να κάνουν μια εμφάνιση ανάλογη με αυτήν στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ελπίζοντας ότι κόντρα στον Απόλλωνα θα πάρουν το ζητούμενο.

Στα θετικά για τη Νέα Σαλαμίνα καταγράφεται το γεγονός ότι δεν υπάρχουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Είναι στην κρίση λοιπόν του προπονητή, ποιους θα χρησιμοποιήσει στο ματς του Τσιρείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ