aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζεται να αγκαλιάσει την παραμονή

Ετοιμάζεται να αγκαλιάσει την παραμονή

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Νέας Σαλαμίνας δεν περίμενε το προχθεσινό 6-2 στο Μακάρειο εις βάρος της Δόξας. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στους 27 βαθμούς, απέχουν εφτά από τον ουραγό του β’ γκρουπ Ολυμπιακό και πλέον, αναπνέουν πολύ πιο άνετα. Την ερχόμενη Κυριακή μάλιστα, είναι ορισμένο το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, πάλι στο Μακάρειο. Ενδεχόμενο νέο τρίποντο θα δώσει στους ερυθρόλευκους το περιθώριο να ξεφύγουν δέκα πόντους και να αγκαλιάσουν την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Όσο για το προχθεσινό παιχνίδι, η ομάδα της Αμμοχώστου βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 6ο λεπτό, αλλά βρήκε τον τρόπο όχι μόνο να αντιδράσει, μα να διασύρει τους πράσινους. Ο Τιάγκο ήταν για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστής, σκόραρε δύο φορές και έπιασε τον Καρλάο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Νέας Σαλαμίνας με πέντε γκολ. Δύο τέρματα πέτυχε και ο Φαρσάντ Νουρ, τα πρώτα του με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ σκόραραν επίσης οι Τσαρλς Ελουντού και Θεοδόσης Σιαθάς.

Το παιχνίδι όμως με τη Δόξα ανήκει στο παρελθόν και στον ορίζοντα ξεπροβάλλουν δύο αναμετρήσεις εντός της εβδομάδας. Μεθαύριο θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Παιχνίδι τυπικής διαδικασίας, μετά το 0-3 της περασμένης Τετάρτης στο «Αμμόχωστος», κατά το οποίο πιθανόν να ξεκουραστούν κάποιοι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Ακολούθως, θα διεξαχθεί την Κυριακή το ματς με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ