aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈπονται κι άλλες εκδηλώσεις για τα 70χρονα! (pics & vid)

Έπονται κι άλλες εκδηλώσεις για τα 70χρονα! (pics & vid)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή, το επετειακό Gala Dinner του σωματείου για τα 70 χρόνια ζωής του. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι εφτά οραματιστές νέοι, που ξεκίνησαν την διαδικασία ίδρυσης του σωματείου στην 1η σύσκεψη στις 14 Φεβρουαρίου 1948 και συγκάλεσαν την ιδρυτική συνέλευση στις 7 Μαρτίου 1948.

Αυτοί ήταν: Αντρέας Πάρπας, Παναγιώτης Καλογήρου, Αντρέας Πασχαλίδης, Νίκος Κόκκινος, Αντώνης Τότσης, Νικής Γεωργίου, Κώστας Ελευθερίου

Ο μόνος εν ζωή από τους 7 οραματιστές, Αντώνης Τότσης, έστειλε το δικό του μήνυμα από την Τσεχία όπου βρίσκεται μόνιμα και συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους. Επίσης τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους την δεκαετία του 1960 Σοφοκλής Κότροφος και Αντρέας Κοντεάτης.

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση του σωματείου μας. Καλούμε όλους τους Σαλαμιναίους να αγοράσουν τα επετειακά μας προϊόντα στηρίζοντας έτσι και οικονομικά το σωματείο μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις για τους εορτασμούς των 70 χρόνων του σωματείου μας, οι οποίες θα ανακοινωθούν μεταγενέστερα», τονίζεται καταληκτικά σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ