«Επιθυμία του είναι να παραμείνει…»

Το ποστάρισμα του Πάρη Ανδρέου σχετικά με το μέλλον του Ντίμιταρ Μακρίεφ

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου, τοποθετήθηκε μέσω Facebook και απαντά στα δημοσιεύματα και στις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων, κυρίως της Ομόνοιας για το… πρώτο βιολί των ερυθρόλευκων Ντίμιταρ Μακρίεφ.

«Αγαπητοί φίλοι, επειδή λέγονται και γράφονται πολλά τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την περίπτωση του Ντίμιταρ Μακρίεφ και το εάν θα συνεχίσει στη Νέα Σαλαμίνα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Δ.Σ. χειρίζεται με την δέουσα σοβαρότητα το θέμα αυτό και είναι σε καθημερινή επαφή με τον ποδοσφαιριστή παρόλο, που το διάστημα αυτό βρίσκεται στην πατρίδα του», τόνισε αρχικά ο Ανδρέου και πρόσθεσε:

«Ο ίδιος ο Μακρίεφ μας έχει διαβεβαιώσει αρκετές φορές ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με το σωματείο μας και το περιβάλλον που βρήκε και επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα και τα επόμενα χρόνια. Συνεχίζουμε τις συζητήσεις με τον Μακρίεφ και ευελπιστούμε ότι θα καταλήξουμε πολύ σύντομα σε συμφωνία».

Καταληκτικά αναφέρει: «Για αυτό, θα συνιστούσα σε όλους τους φίλους της ομάδας μας να κάνουν λίγο υπομονή και να έχουν εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Δ.Σ. στο θέμα αυτό. Ας μην αφήσουμε κάποιους τρίτους να μας δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα μας, αλλά ας την προστατεύσουμε εμείς, όπως κάνουμε τόσα χρόνια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ