aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈγινε… αγνώριστη η Νέα Σαλαμίνα

Έγινε… αγνώριστη η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Λέγοντας προχθές «δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα», ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προφανώς ήθελε να βάλει φρένο στον δικαιολογημένο ενθουσιασμό. Μετά τα δύο συνεχόμενα 3-0 επί των Εθνικού και Πάφος FC, είναι φυσικό να επικρατεί κλίμα ευφορίας, αλλά ο Ελλαδίτης προπονητής ξέρει πως η Νέα Σαλαμίνα δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα. Ούτε επίσης απομακρύνθηκε ο κίνδυνος του υποβιβασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αυτά τα δύο παιδιά πιστεύουν στο όνειρό μου…»

Είναι όμως φανερό ότι αν μη τι άλλο, οι ερυθρόλευκοι έγιναν πια «κανονική ομάδα». Δεν δέχονται γκολ με τη σέσουλα, αφού κράτησαν για τρίτο σερί ματς το μηδέν παθητικό, ενώ επιθετικά είναι… αγνώριστοι. Το σύνολο με την κακή ανάπτυξη και την έλλειψη δημιουργικότητας, έδωσε τη θέση του στην ταχύτητα, τις καλές συνεργασίες και τις σωστές εκτελέσεις.

Μεγάλη συμβολή στη μεταμόρφωση του… ασχημόπαπου σε κύκνο, έχουν τα νέα αποκτήματα. Πρωτίστως, ο Καρλάο που δείχνει ικανότητα δεινού γκολτζή και ο Τιάγκο, ο οποίος δημιουργεί και εκτελεί. Σαφώς, όμως, και ο Ελουντού παρουσιάζει πολύ θετικά στοιχεία. Όσο για το τέταρτο απόκτημα, τον Φαρσάντ Νουρ, πρόλαβε στα πρώτα 23 λεπτά που αγωνίστηκε να φανερώσει δείγματα γραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Σαλαμίνα… made in Brazil

Ακολουθεί, όμως, δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ομόνοιας. Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, δεν θα αγωνιστεί ο «κιτρινισμένος» Γιάννης Κούσουλος. Ώς την ημέρα του ματς, οι Ρούμπεν Μπρίζιντο (ενοχλήσεις) και Λευτέρης Χατζηκωνσταντή (ίωση), οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν προχθές, υπολογίζεται πως θα βρίσκονται στη διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ