aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύο προβλήματα στη Νέα Σαλαμίνα

Δύο προβλήματα στη Νέα Σαλαμίνα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού, μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Ο Ρούμπεν Μπριζίντο δεν προπονήθηκε, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Από τον αγώνα της Τρίτης θα απουσιάζει και ο αρχηγός Γιάννης Κούσουλος, λόγω τιμωρίας (3η κίτρινη).

Διαβάστε επίσης: Έβδομη αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα!

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με την Ομόνοια την Τρίτη στις 19:00 στο στάδιο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Αν συνεχίζει έτσι δε θα κινδυνέψει η Νέα Σαλαμίνα

Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές ευχαριστούν τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας για τη στήριξη και τους καλούν να συνεχίσουν να είναι δίπλα στην ομάδα! Η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα, θα συνεχίζεται μέχρι την Τρίτη στις 13:00 από τα γραφεία του Σωματείου και καλούνται οι φίλουι της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, για αποφυγή ταλαιπωρίας στα ταμεία του Σταδίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ