«Δηλώστε έγκαιρα»


Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι λόγω του γεγονότος ότι παρατηρείται αυξημένη ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας στα BOX του Σταδίου “Αμμόχωστος – Επιστροφή” για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, παρακαλεί όσους ενδιαφέρονται, να το δηλώσουν έγκαιρα, επικοινωνώντας με τα γραφεία του Σωματείου.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί φίλοι της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, λόγω του γεγονότος ότι παρατηρείται αυξημένη ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας στα BOX του Σταδίου “Αμμόχωστος – Επιστροφή” για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται, να το δηλώσουν έγκαιρα, επικοινωνώντας με τα γραφεία του Σωματείου στο 24 663090.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι κατείχαν εισιτήριο διαρκείας κατά την προηγούμενη χρονιά, οι θέσεις τους θα παραμένουν κρατημένες μέχρι την 31/07/2016. Μετά την ημερομηνία αυτή θα είναι ελεύθερες για να διατεθούν σε άλλους που ενδιαφέρονται, ως εκ τούτου όσοι επιθυμούν να κρατήσουν τη θέση που κρατούσαν κατά την προηγούμενη χρονιά, θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ