Διαγωνισμός για το έμβλημα των 70 χρόνων


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου προκηρύσσει διαγωνισμό για το έμβλημα των 70 χρόνων του Σωματείου.

Όροι διαγωνισμού:

– Ο καθένας μπορεί να στείλει μέχρι και δύο (2) εμβλήματα στον διαγωνισμό.

– Το μέγεθος του εμβλήματος να είναι 10x10cm.

– Το κάθε έμβλημα πρέπει να υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή, είτε με αποστολή στο email neasalamis@cytanet.com.cy, είτε με παράδοση δια χειρός στα γραφεία του Σωματείου (επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 99889827).

-Το ψηφιακό αρχείο θα πρέπει να έχει ανάλυση 300dpi, color mode CMYK, format .pdf, vector και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.

– Η υποβολή συμμετοχής στον διαγωνισμό, πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα με τα εξής στοιχεία του συμμετέχοντα: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email.

– Όλες οι προτάσεις να υποβληθούν μέχρι και τις 29 Μαΐου 2017, ώρα 12:00.

– Τα έργα θα αξιολογηθούν από τριμελή κριτική επιτροπή που θα οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.

– Το έμβλημα που θα ανακηρυχθεί πρώτο στον διαγωνισμό, θα χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό των 70χρόνων του Σωματείου. Ταυτόχρονα θα χρησιμοποιηθεί ως γραφικό στις κάρτες εισιτηρίων διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, στο λεύκωμα των 70χρόνων και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.

– Ο 1ος νικητής του διαγωνισμού θα βραβευτεί με το ποσό των 100€ από το Σωματείο. Ο 2ος νικητής θα βραβευτεί με μία (1) επετειακή φανέλα της ομάδας, της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και ο 3ος νικητής θα βραβευτεί με δωροκουπόνι αξίας 50€ από την μπουτίκ του Σωματείου.

– Όλα τα υπόλοιπα εμβλήματα που θα σταλούν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Σωματείο όπου θεωρηθεί αναγκαίο, ενώ όλα θα αναρτηθούν στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Σωματείου (facebook, twitter, instagram) και στην ιστοσελίδα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση αποτείνεστε στο email: neasalamis@cytanet.com.cy, ή στο τηλέφωνο 99889827.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ