aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑπόδραση με άρωμα πρόκρισης

Απόδραση με άρωμα πρόκρισης

Σπουδαίο διπλό που τον καθιστά μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα  ημιτελικά πέτυχε την Παρασκευή ο Green Αir Παφιακός. Οι πρωταθλητές κέρδισαν μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού» τη Νέα Σαλαμίνα με 0-3 σετ και θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά την άλλη Παρασκευή στο «Αφροδίτη». Η Νέα Σαλαμίνα κόντραρε στα ίσια την παφιακή ομάδα, αλλά για να ελπίζει σε πρόκριση χτριάζεται νίκη με 0-3 ή 1-3 για να την διεκδικήσει στο χρυσό σετ.

Πιο αποτελεσματικοί οι πρωταθλητές κέρδισαν το πρώτο σετ με 23-25   σε 26 λεπτά και ανέκτησαν ψυχολογία με το 0-1. Το σετ ήταν ντέρμπι με τις δυο ομάδες να δείχνουν ότι δεν είχαν μεγάλες διαφορές στην απόδοσή τους.

Τα ίδια δεδομένα και στο δεύτερο σετ αφού η Νέα Σαλαμίνα έπαιξε ωραίο βόλεϊ και έβαλε μεγάλη πίεση στον Green Air Παφιακό. Οι πρωταθλητές όμως πιο αποφασιστικοί πήραν τις κρίσιμες φάσεις κερδίζοντας με 23-25 αυξάνοντας σε 0-2 το προβάδισμά τους. Το σετ κράτησε 30 λεπτά. Ο αγώνας συνέχισε να προσφέρει συγκινήσεις και στο τρίτο σετ με την ομάδα του Κ. Καμπερίδη να εικμεταλλεύεται την ποιότητά της και να κερδίζει εκ νέου με 23-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ