«Ανανεωμένος» και με… βούλα ο Πεδρίτο!

Ο Καταλανός εξτρέμ, είναι ο ένδέκατος ποδοσφαιριστής που ανανέωσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας...

Ο Πεδρίτο Παρέχα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σαλαμίνα, όπως ανακοινώθηκε από το Δ.Σ.. Ο Καταλανός εξτρέμ επιβραβεύεται για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε, η επιτροπή προγραμματισμού άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Πέδρο Παρέχα, γνωστό ως Πεδρίτο, για ακόμα ένα χρόνο. Το Δ.Σ. εύχεται στον Πεδρίτο καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του σωματείου μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Πεδρίτο, είναι ο ένδέκατος ποδοσφαιριστής που ανανέωσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση της Σαλαμίνας, αφού προηγήθηκαν οι Γιάννης Κούσουλος, Γιάννης Σκοπελίτης, Κούλλης Παύλου, Ζοάο Τσίνα, Ιβάν Τσούριουριτς, Ντίμιταρ Μακρίεφ, Εμιλιάνο Φούσκο, Χριστόφορος Χριστοφή, Ματία Τσινκουίνι και Ανδρέας Λεμέσιος.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Καταλανό ακραίο φορ, ακολουθεί ο Νεόφυτος Μιχαήλ. Οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να επεκτείνουν τη διάρκεια του συμβολαίου του Κύπριου κίπερ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.