aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νέα κίνηση για Τουράμ

H Γάνδη θα έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει στην ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ στις 19 Ιουλίου, στο τελευταίο τεστ της Ένωσης πριν από τη “μάχη” των προκριματικών του Champions League.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Κέρκυρας, Τουράμ, είναι στη λίστα της βελγικής ομάδας για τη γραμμή κρούσης, από τη στιγμή που ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός, Ζερεμί Περμπέ, πωλήθηκε στην Μπριζ έναντι 2.000.000 ευρώ.

Η πρώτη κρούση στην Κέρκυρα, έγινε δεκτή με επιφυλακτικότητα από τη νησιωτική ομάδα. Άλλωστε, μόλις το Μάιο ανανέωσε το δανεισμό του 26χρονου Βραζιλιάνου από τη Μόντε Αζούλ γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Το ενδιαφέρον των «De Buffalo’s» για τον Τουράμ δεν έχει ατονήσει και αναμένεται οι Βέλγοι να έχουν συνάντηση με τους Φαίακες στο πλαίσιο επίσκεψής τους στην Αθήνα για το φιλικό με την Ένωση. Μένει να φανεί, σε κάθε περίπτωση, η αντίδραση της Κέρκυρας στο νέο (κι ενδεχομένως πιο έντονο) πρέσινγκ της Γάνδης για τον Τουράμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ