aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Να κλωτσήσουμε την πρώτη μπάλα τον Μάιο του 2020»

«Να κλωτσήσουμε την πρώτη μπάλα τον Μάιο του 2020»

Ο πρώην προπονητής και τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, όσο βρισκόταν στην Κυβέρνηση, πάλευε έντονα για την ανέγερση του γηπέδου στην Λεμεσό και ήταν από τους λίγους που επιδίωκαν σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες με τη γραφειοκρατία. Όταν οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη η απόφαση για την έναρξη των εργασιών ο κ. Μιχαηλίδης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

«Χαράς Ευαγγέλια για μάς τους Λεμεσιανούς! Επιτέλους το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο Λεμεσού έχει ανακοινωθεί σήμερα (σ.σ. την περασμένη Πέμπτη) από τον πρόεδρο ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, το οποίο ξεκινά Μάρτιο 2018 και τελειώνει σε 2 χρόνια περίπου. Υπολογίζεται να κλωτσήσουμε την πρώτη μπάλα εκεί τον Μάιο 2020! Δόξα τω Θεώ το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να βρίσκομαι εκεί στο πρώτο παιγνίδι! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!», έγραψε στο Facebook o κ. Μιχαηλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ