aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Πόρτα» στη Σερβία για χάρη της Ελλάδας (video+pics)

Μιλόγεβιτς: «Πόρτα» στη Σερβία για χάρη της Ελλάδας (video+pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Τους στενούς δεσμούς που έχει με την Ελλάδα απέδειξε η οικογένεια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, πέρασε για ένα εξάμηνο από την Ομόνοια, ενώ φέτος βρίσκεται στον πάγκο του Πανιωνίου (μέχρι το καλοκαίρι).

Ο ίδιος υπήρξε προπονητής στην Τσουκαρίσκι, με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές, αφού την «ανέβασε» κατηγορία και μαζί της κατέκτησε το κύπελλο. Από τον πάγκο της αποχώρησε το 2015, όμως ο γιός του, Νεμάνια Μιλόγεβιτς αγωνίστηκε στην ομάδα κάτω των 19 χρόνων.

Ο πιτσιρικάς έιναι 19 χρόνων (23 Φεβρουαρίου του 1998), αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος επιθετικός και στράικερ και πριν από ένα μήνα αποφάσισε πως θέλει να αγωνίζεται για την Εθνική Ελλάδα U-19.

Βλέπετε, ο Μιλόγεβιτς μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στη Σερβία (τόπος καταγωγής) και την Ελλάδα, όμως έριξε «πόρτα» για χάρη της χώρας όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Μάλιστα, οι δύο Εθνικές θα βρεθούν αντιμέτωπες σύντομα σε διεθνές τουρνουά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ