aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜια τριάδα… για το κάτι παραπάνω

Μια τριάδα… για το κάτι παραπάνω

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Τσέχος επιθετικός Μίχαλ Όρντος, ο Γιάννης Ταραλίδης και ο Αρμένιος Ταρόν Βοσκανιάν (αριστερά στη φωτό) ανεβάζουν σταδιακά τον ρυθμό τους στις προπονήσεις της Καρμιώτισσας.

Και οι τρεις μόλις προχθές έπιασαν δουλειά και θέλουν να φτάσουν τους συμπαίκτες τους στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Εννοείται πως στους εν λόγω παίκτες, που αποτελούν τις πολύ καλές προσθήκες, επενδύουν πολλά στην Καρμιώτισσα για να έχει η ομάδα μια καλή πορεία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση έκαμε την οικονομική υπέρβαση, ποντάροντας στις ικανότητες και την εμπειρία τους. Βέβαια, το έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ο Λιάσος Λουκά πως η ομάδα που θέλει να δημιουργήσει θα στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα, όταν όμως υπάρχουν και παίκτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, τότε όλα είναι πιο απλά.

Η ομάδα των Πολεμιδιών θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία στις 18 Ιουλίου όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για δέκα μέρες. Σχετικά με τον προγραμματισμό και τις τελευταίες κινήσεις που υπολείπονται, η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες για την απόκτηση ενός αριστερού ακραίου μεσοεπιθετικού. Πάντως δεν αποκλείεται να διαπιστωθούν και άλλες ανάγκες στην ομάδα μετά τη διεξαγωγή των πρώτων φιλικών αναμετρήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ