aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜετά τον ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια για το Δημοτικό Λακατάμιας

Μετά τον ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια για το Δημοτικό Λακατάμιας

Με επιστολή που στάλθηκε στις 17 Ιουλίου 2018 προς τη Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λακατάμιας, υπογεγραμμένη από τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομόνοιας Παύλο Νικολαϊδη, το σωματείο έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον την χρήση και αξιοποίηση του Δημοτικού Σταδίου Λακατάμιας.

Παρόμοια συνάντηση για τον ίδιο σκοπό έχει ζητήσει και ο ΑΠΟΕΛ, ενώ για το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων όσον αφορά την αξιοποίηση του Δημοτικού Σταδίου Λακατάμιας είχε μιλήσει στις 10 Ιανουαρίου 2018 ε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» η Δήμαρχος Φωτούλα Χατζήπαπα, αναφέροντας πως οι γαλαζοκίτρινοι επισκέφθηκαν τον Δήμο και είχαν μία πρώτη συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει κάποια απόφαση στο παρόν χρονικό σημείο, ενώ μίλησε και για ενδιαφέρον άλλων ενδιαφερομένων.

Αρχικά είχε αναφέρει για το Δημοτικό Στάδιο Λακατάμιας: «Δεν είμαστε στη φάση προσφορών, αλλά ως Δημοτικό Συμβούλιο προβληματιζόμαστε για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Λακατάμιας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργηθεί μία επιτροπή και χειρίζεται το θέμα. Το Δημοτικό Στάδιο Λακατάμιας είναι ιδιοκτησία του Δήμου και δεν είναι σε αχρηστία, απλώς έχει παραμεληθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, αλλά γίνονται εκεί προπονήσεις και εκπαίδευση για κρίκετ».

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ είχε πει: «Ο ΑΠΟΕΛ μας επισκέφθηκε και είχαμε μία καλή συζήτηση μαζί τους για να μας εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αξιοποίηση του γηπέδου. Δεν έχουμε βγει όμως ούτε σε προσφορές, αλλά ούτε έχουμε πάρει κάποια απόφαση για τον τελικό χειρισμό του θέματος. Υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλους ενδιαφερόμενους, ενώ υπάρχουν και νομικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Είναι ένας χώρος που είναι με μίσθωση και βάση νομοθεσίας απαγορεύεται οποιαδήποτε υπό εκ μίσθωση από τη μια, από την άλλη ως δημοτική αρχή πρέπει να προχωρούμε και να κάνουμε οτιδήποτε το κάνουμε θα πρέπει να γίνεται με νόμιμες διαδικασίες. Έχουμε μιλήσει και έχουμε κάνει συναντήσεις με τον ΚΟΑ, έχουμε ζητήσει να γίνει συνάντηση και να είναι παρών και ο νομικός σύμβουλος του δήμου για να τα δούμε σφαιρικά, να δούμε πώς προχωρούμε και να πάρουμε και εμείς τις τελικές μας αποφάσεις για να δούμε τι θα κάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ