aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Mετά την ήττα από την Ανόρθωση...»

«Mετά την ήττα από την Ανόρθωση…»

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μετά το παιχνίδι με τον Άρη (4-1).

Το αρχικό του σχόλιο: «Ήταν δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας απειλήσει με τις αντεπιθέσεις. Είχαμε μεγάλη πίεση μετά την ήττα από την Ανόρθωση. Ήταν θετικό που ισοφαρίσαμε πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, παίξαμε πιο γρήγορα και είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών μου στην επανάληψη. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη και εύχομαι ότι καλύτερο στον Άρη».

Για την απόδοση του Φλοριάν: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας όμως είμαι χαρούμενος για το σύνολο και την απόδοση της ομάδας στην επανάληψη».

Για τους Ακοράν και Τρισκόφσκι: «Δέχτηκε μια κλωτσιά και για αυτό έγινε αλλαγή. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο Τρισκόφσκι είναι και αυτός αμφίβολος. Διατηρούμε κάποιες ελπίδες ότι θα τον έχουμε στη διάθεση μας για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ