Με φυσιογνωμία νικητή και πιο πολλές εμπειρίες

Ο Πολωνός φορ δεν είναι εντυπωσιακός έξω από την περιοχή, όμως, την γεμίζει με την οξυδέρκεια του απέναντι από τα γκολπόστ...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αν τελικά αποκτηθεί ο Αρκάδιους Πίεχ, θα έχει κλείσει με επιτυχία ένα μεγάλο κεφάλαιο, αυτό της ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής του Απόλλωνα. Ο Πέδρο Εμανουέλ, ξέρει πόσο ταιριάζει στην ομάδα του ένας επιθετικός με έφεση στο γκολ.

Ο Πολωνός φορ δεν είναι εντυπωσιακός έξω από την περιοχή, όμως, την γεμίζει με την οξυδέρκεια του απέναντι από τα γκολπόστ. Από το πουθενά μπορεί να ξεγελάσει τους αντίπαλους επιθετικούς και να κάνει τη ζημιά.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα μετά από μια σεζόν όπου τα έζησε όλα, με τα καλά και τα’ ανάποδα που είχε η ομάδα του, με τις απίστευτες ανατροπές και τι χαμένες ευκαιρίες που είχε για να διεκδικήσει τον τίτλο, γνωρίζει πλέον την κυπριακή πραγματικότητα.

Πέρα από την κατάκτηση του κυπέλλου, ο περσινός Απόλλων κέρδισε πολύ περισσότερα. Έχει φυσιογνωμία πλέον νικητή, ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό και δεν κινείται στην τύχη. Παράλληλα διατηρήθηκαν όλοι οι βασικοί του, κάτι που διευκολύνει τον σχεδιασμό του για να αποδώσει καλύτερα σε Ευρώπη και Κύπρο.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ