aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με αλλαγές για την πρόκριση

Οι δρόμοι της Αλκής Ορόκλινης και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ανταμώνουν ξανά, σήμερα στο «Αμμόχωστος» (18:00). Έπειτα από τις αναμετρήσεις της περασμένης σεζόν για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (3-0 και 2-0 για την «Αθάνατη»), θα τα πουν για την α’ φάση του κυπέλλου. Η γηπεδούχος θα έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο από τη στιγμή που η πρόκριση θα κριθεί σε ένα παιχνίδι, θα χρειαστεί προσοχή.

Οι δύο ομάδες θέλουν να κόψουν το εισιτήριο για τους «16», ωστόσο η προτεραιότητά τους είναι άλλη. Για τη μεν γηπεδούχο η παραμονή, για τη δε φιλοξενούμενη η επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία. Έτσι, οι Σάββας Δαμιανού και Αντρέ Πάους αναμένεται να προχωρήσουν σε αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει των αγώνων με την Πάφο και τον Διγενή Ορόκλινης, αντιστοίχως.

Για τους κυανέρυθρους, σε σχέση με το ματς με την Ανόρθωση, κάποιοι από τους Κυριάκο Στρατηλάτη, Παναγιώτη Λοϊζίδη, Αλέξη Θεοχάρους, Ζιλέ Ενγκομό, Γιόχαν Τρίμπο και Ράντοσλαβ Βασίλιεφ, είναι πιθανό να αποτελέσουν νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Από πλευράς βυσσινί, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο Κρίστης Ανδρέου, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Διγενή. Επίσης, θέση διεκδικούν οι Εντενίλσον Μπέργκονσι, Ζοζίας Μπάσο και Λευτέρης Μέρτακκας.

Αποφάσεις ενίσχυσης

Οι Δαμιανού ζήτησε από τη διοίκηση της Αλκής την απόκτηση αριστερού μπακ. Μάλιστα, έχει εντοπιστεί ο βασικός στόχος και γίνονται επαφές για την εξασφάλιση θετικής απάντησης. Την ενίσχυση, όμως, σκέφτεται και ο Πάους. Ο προπονητής του Παραλιμνίου προκρίνει την ενδυνάμωση της μεσαίας γραμμής. Είναι πιθανό μάλιστα να αποκτηθούν δύο κεντρώοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ