aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε 11 γκολ... πέρασε στα ημιτελικά!

Με 11 γκολ… πέρασε στα ημιτελικά!

Με δεύτερη νίκη πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου η ΑΕΚ η οποία δεν δυσκολεύτηκε νε επικρατήσει και στον επαναληπτικό της ΠΑΕΕΚ αυτή την φορά κερδίζοντας στο Μακάρειο με 4-1.

Η ομάδα του Ιμάνολ Ιδιάκεθ μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση της, εξάλλου αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση παρ’ όλα αυτά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες σφραγίζοντας την πρόκριση της με συνολικό σκορ 11-1.

Ο Ρουσιάς στο 28΄ άνοιξε το σκορ, στο 59΄ ο Γιάννου έκανε το 2-0 για να έρθει στο 62΄ ο Ρουσιάς με το 2ο προσωπικό του γκολ να κάνει το 3-0. Στο 66΄ ο Τρισκόφσκι έκανε το 4-0 ενώ το γκολ της τιμής για την ΠΑΕΕΚ πέτυχε ο Κώστα στα τελευταία στάδια του αγώνα.

ΠΑΕΕΚ: Αγριμάκης, Κώστα, Μάρισιτς Τ., Αντιόλο, Κωμοδίκης (Σταμπόλζιεφ 54′), Χαραλάμπους (Παναγιώτου 70′), Μάρισιτς Τζ., Νικολάου, Τζαμάς, Φάχερτι (Καλλένος 65′), Φελισιέν

AEK: Γιωργαλλίδης, Σόρια, Αντωνιάδης, Χέφελ, Μουρίγιο (Τρισκόφκσι 63′), Μαλόκου, Παναγίδης, Νέλσον, Πάνκοφ, Ρουσιάς (Ακοράν 77′), Γιάννου ( Τομάς 63′)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φελισιέν

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -/-.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυριάκος Χριστοδούλου

ΒΟΗΘΟΙ: Τηλέμαχος Τηλεμάχου – Πανίκος Μιχαήλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ