aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΜατς-βατήρας στο «Αμμόχωστος»

Ματς-βατήρας στο «Αμμόχωστος»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας θα διεξαχθεί σήμερα στο «Αμμόχωστος» (19:00, Cytavision Sports 1). Η Αλκή Ορόκλινη και ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν θέλοντας τι άλλο, από την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση από τη θερμή ζώνη.

Οι κυανέρυθροι είναι 9οι με 19 βαθμούς και απέχουν έξι από την ανεπιθύμητη 13η θέση, που δίνει απευθείας εισιτήριο για τη Β’ Κατηγορία. Αν και υπάρχει «αέρας» προς το παρόν, ενδεχόμενη ήττα θα ζορίσει την κατάσταση, ενώ αν έρθει το τρίποντο θα δώσει μεγαλύτερη άνεση ενόψει της συνέχειας. Διότι ας μην ξεχνά κανείς, ότι η μάχη θα συνεχιστεί στη β’ φάση, επομένως το… μακριά κι αγαπημένοι ταιριάζει γάντι στην περίπτωση.

Από την πλευρά τους, οι μαυροπράσινοι αισθάνονται πιο κοντά τους τον κίνδυνο. Είναι 11οι με 16 βαθμούς, μόνο τρεις δηλαδή από τον 13ο Άρη. Επομένως, αν αποδράσουν με το διπλό θα είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτούς.

Από δύο απουσίες θα έχουν οι σημερινοί αντίπαλοι στο «Αμμόχωστος». Η γηπεδούχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Στέλιου Πάρπα και Ζιαν-Μπαπτίστ Πιεράτσι. Όσο για τον φιλοξενούμενο, δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ίσλι Χίντι και ο τραυματίας Κωνσταντίνος Σαμάρας. Τη θέση κάτω από τα δοκάρια για τους πρωτευουσιάνους θα καλύψει ο Στυλιανός Κωνσταντίνου. Από πλευράς Ολυμπιακού, έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Αρτούρ Βαλικάεφ και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής, αν αποφασίσει ο Χρύσης Μιχαήλ ότι χρειάζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ