aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ματς σε… παραλιακό φόντο!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με δυο αναμετρήσεις, σε Λεμεσό και Λάρνακα, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ανδρών Α’ Κατηγορίας. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον νεοφώτιστο ΑΠΟΠ (17:00) και ο Απόλλων υποδέχεται τον πρωταθλητή Κεραυνό (18:00). Με μια πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς ότι και στα δυο παιχνίδια υπάρχουν τα λεγόμενα φαβορί, που δεν είναι άλλοι από τους κάτοχους των δυο περσινών τίτλων…

Στο Κίτιον θα αναμετρηθούν οι μόνες ομάδες που δεν έχουν δεχθεί ήττα μέχρι στιγμής. Σήμερα όμως, μια από τις δυο θα… αποχαιρετήσει το αήττητο, με τη γηπεδούχο ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο για το ροζ φύλλο. Όμως η ομάδα της Πάφου πάει στη Λάρνακα με την… αύρα της μεγάλης νίκης στην πρεμιέρα επί της ΕΘΑ. Θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική και -γιατί όχι;- να κάνει την έκπληξη.

Μία ώρα αργότερα θα αρχίσει το άλλο παιχνίδι της ημέρας. Ο Κεραυνός θα μεταβεί στη Λεμεσό με έναν και μοναδικό στόχο, την πρώτη εκτός έδρας νίκη του. Ο Απόλλων βέβαια έφτιαξε ένα αξιόμαχο σύνολο και παρουσιάζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στο σημερινό ματς.

Η τελευταία αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί αύριο, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται το Παραλίμνι στο κεκλεισμένων των θυρών Κίτιον, λόγω τιμωρίας. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ΕΘΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ