aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗLive: Ανόρθωση - Νέα Σαλαμίνα 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Live: Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με τέσσερα τέρματα, τέσσερα δοκάρια, αποβολή, ακυρωθέν γκολ, πάθος, ένταση και εναλλαγή συναισθημάτων Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κορέια, Κορρέα, Ιωάννου (64′ Τιουνέ), Τεχέρα, Φερέιρα (90′ Γουαρίς), Τσίκο (64′ Αντωνίου), Γκερέρο, Καστέλ (87′ Γκασαμά).

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Ντιακιτέ, Χριστοδούλου, Μπεραχάνο 90’+1 Κουζμάνοβιτς), Κονέ (53′ Παπαγεωργίου), Κατσιάρης (78′ Κορόμα), Νάρσινγκ (53′ Μιγκελίτο), Ντουρμισάι (53′ Φερνάντες), Ντορεγκαράι.

Σκόρερ: Τσίκο 45’+2, Γκερέρο 50′ / Κατσιάρης 52′, Μιγκελίτο 90’+13

Κίτρινες: Iωάννου, Φερέιρα, Αρμπολέδα / Μπεχαράνο, Μελίσσας, Mιγκελίτο, Χριστοδούλου (προπονητής), Χριστοδούλου, Ντορεγκαράι

Αποβολές: Koρρέα 55′ / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

4ος: Τεχράνυ Ανδρέας

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα.

2′ Σέντρα του Νάρσινγκ, ο Ντορεγκαράι νίκησε στον αέρα τον Κορρέα, έκανε την κεφαλιά ο Αρμπολέδα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.

5′ Φάουλ για την Ανόρθωση από πλάγια θέση, ο Γκερέρο εκτέλεσε με δύναμη ο Ντουρμισάι έβαλε το κεφάλι και έδιωξε σε κόρνερ.

5′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση με τον Καστέλ, ακυρώθηκε όμως για οφσάιντ μετά τον έλεγχο του VAR. Ήταν εκτεθειμένος ο Τσίκο, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο σκόρερ μετά την ασταθή απόκρουση του Μελίσσα στο σουτ του Ιωάννου.

9′ Απειλεί ξανά η Ανόρθωση με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο, ο Μελίσσας με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

10′ Με ορμή άρχισε η Ανόρθωση ψάχνει με μανία το γκολ, έχοντας τη στήριξη των οπαδών της που γέμισαν το γήπεδο.

15′ Σουτ του Τεχέρα στην κίνηση, έξω η μπάλα.

17′ Σέντρα του Κορέια από αριστερά, κεφαλιά ψαράκι του Καστέλ δεν βρήκε στόχο.

19′ Τελική προσπάθεια για τη Σαλαμίνα, μακρινό σουτ του Κατσιάρη, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αρμπολέδα η μπάλα.

25′ Η Νέα Σαλαμίνα κερδίζει μερικά μέτρα στο γήπεδο, κόπασε η ορμητικότητα της Ανόρθωσης.

31′ Έβδομο κερδισμένο κόρνερ για την Ανόρθωση, πέρασε ανεκμετάλλευτο.

34′ Στο 65%-35% το ποσοστό κατοχής της μπάλας, η Ανόρθωση δεν επιτρέπει στη Νέα Σαλαμίνα να κρατήσει μπάλα.

36′ Δοκάρι για τη Νέα Σαλαμίνα! Σέντρα του Νάρσινγκ κεφαλιά του αμαρκάριστου Ντιακιτέ από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αρμπολέδα. Τυχερή η Ανόρθωση, άτυχη η Νέα Σαλαμίνα, στην καλύτερη ευκαιρία του ματς.

38΄Κάθετη πάσα του Ουαγκέ στον Καστέλ, συρτό διαγώνιο σουτ του Ισπανού επιθετικού η μπάλα έξω.

43′ Φάουλ για τη Νέα Σαλαμίνα σε πολύ καλό σημείο, το κέρδισε ο Σεργίου σε τράβηγμα του Μιχάλη Ιωάννου.

44′ Εντυπωσιακή απόκρουση του Αρμπολέδα στο φάουλ του Χριστοδούλου! Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας “απογειώθηκε” και έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα στην πολύ καλή εκτέλεση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας.

45’+2′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση με κεφαλιά του Τσίκο! Ο Αγκολέζος επιθετικός μετά από κόρνερ του Γκερέρο σκόραρε σε βάρος της πρώην ομάδας του και έβαλε σε θέση οδηγού στο ματς της Ανόρθωση. Ήταν το ένατο κερδισμένο κόρνερ της “Κυρίας” στο παιχνίδι.

Πέντε λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

ΣΧΟΛΙΟ: Η Ανόρθωση προηγείται 1-0 με γκολ του Τσίκο στις καθυστερήσεις. Η “Κυρία” ήταν καλύυτερη κάτι που μαρτυρούν οι έξι τελικές προσπάθειες που είχε στο ματς. Όμως, η Νέα Σαλαμίνα ήταν αυτή που είχε τις δύο πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες, με το δοκάρι του Ντιακιτέ στο 36΄ και την τρομερή απόκρουση του Αρμπολέδα στην εκτέλεση φάουλ του Χριστοδούλου (44′).

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. 

50′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση με τον Γκερέρο! 2-0 για την “Κυρία” με σουτ του Ισπανού εκτός περιοχής. Οι κυανόλευκοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Φερέιρα έδωσε ωραία πάσα στον Γκερέρο, ο οποίος για τρίτο σερί ματς σκοράρει και πιστώνεται ασίστ! Φέρειε ευθύνη ο Μελίσσας που δεν είχε σωστή αντίδραση.

52′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Κατσιάρη, μειώνουν άμεσα σε 2-1 οι ερυθρόλευκοι με κεφαλιά του Κύπριου ποδοσφαιριστή. Μετά από φάουλ του Μπεχαράνο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Γίνεται έλεγχος VAR για πιθανό οφσάιντ.

55′ Απευθείας κόκκινη στον Παύλο Κορρέα για φάουλ στον Φερνάντες δίνει ο Κωνσταντίνος Φελλάς. Συμφωνεί με την απόφαση το VAR. Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι γηπεδούχοι στην αρχή της φάσης, αλλά δεν υπήρχε παράβαση με το χέρι.

58′ Διακοπή στο παιχνίδι, καθώς τέσσερις παίκτες είναι στο έδαφος σε σύγκρουση που είχαν σε μια διεκδίκηση της μπάλας.

63′ Με μπαταρισμένο κεφάλι συνεχίζει ο Μαρμούκ. Αναμονή για ιατρική περίθαλψη στον Αρμπολέδα.

64′ Επαναρχίζει ο αγώνας μετά από έξι λεπτά.

65′ Πάει σε θέση κεντρικού αμυντικού ο Μηνάς Αντωνίου!

66′ Άστοχο σουτ του Παπαγεωργίου.

71′ Φάουλ του Γκερέρο η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

76′ Δεύτερο δοκάρι για τη Νέα Σαλαμίνα με κεφαλιά του Ντορεγκαράι! Νίκησε στον αέρα με ευκολία τον Ουαγκέ, όμως η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Αρμπολέδα.

77′ Ολιγωρία στην άμυνα της Νέας Σαλαμίνας, ο Γκερέρο βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε αλλά ο Μελίσσας ήταν σε ετοιμότητα.

84′ Νέα διακοπή στο παιχνίδι για τραυματισμό του Αρμπολέδα.

87′ Επανάρχισε ο αγώνας.

90′ Δεκαπέντε λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος.

90’+3 Δοκάρι για την Ανόρθωση με τον Γουαρίς. Δέχθηκε την πάσα του Ουαγκέ, πλάσαρε με το αριστερό, η μπάλα στο δεξί δοκάρι.

90’+4 Δοκάρι για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Ντορεγκαράι! Κόρνερ του Φερνάντες, κεφαλιά του Αργεντινού η μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια το γυριστό του Κουζμάνοβιτς έφυγε έξω. Απόστευτο ματς.

90’+13 ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα, ισοφαρίζει σε 2-2 με κεφαλιά του Μιγκελίτο σε σέντρα του Παπαγεωργίου!

90’+17 Ευκαιρία για την Ανόρθωση, ο Κορέια κουβάλησε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ο Γουαρίς βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Μελίσσας απέκρουσε.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ