aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥLive: ΑΕΛ - Άρης 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Live: ΑΕΛ – Άρης 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Άρη στο Τσίρειο στάδιο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αποχαιρέτησαν με ανάμεικτα συναισθήματα το γήπεδο που τους στέγασε για 47 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα από το 1975 μέχρι σήμερα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ: ΑΕΛ – Άρης 0-0: Ο τελευταίος «Χ»ορός στο Τσίρειο 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μπέκερ, Σάντος, Τεϊσέιρα, Μπάστο (37′ Μπιλοβάρ), Ντζαλμά, Κάσα, Μεντόγεβιτς (80′ Ζντραφκόφσκι), Τσιμπόλα, Σις (68′ Μακρής), Μιραλάς (80′ Παπαφώτης), Μιλιτσεάνου (68′ Μπεραχίνο).

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακιέ, Μουσούντα, Μπρόρσον, Καζού (46′ Γιαγκό), Μαγιαμπέλα (68′ Ντζαβέ), Στρούσκι, Μπράουν, Μπέγκτσον (80′ Γιαμπλόνσκι), Μπαμπίκα, Γκομίς (46′ Στεπίνσκι).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Μπάστο, Τεϊσέιρα, Μιλιτσεάνου, Τσιμπόλα, Μεντόγεβιτς / Γκομίς, Μπέγκστον, Mπρόρσον.

Αποβολές: – / Μουσούντα 72′.

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας.

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης.

VAR: Κώστα Ροβέρτος.

AVAR: Τζιωρτζής Ομηρος.

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

1′ Έναρξη αγώνα.

3′ Σουτ του Καζού ο Μπέκερ ήταν σε ετοιμότητα.

8′ Προσπαθεί να κρατήσει μπάλα η ΑΕΛ, ο Άρης κάνει το γνωστό πρέσινγκ από ψηλά. Οι πράσινοι πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, αλλά χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα.

15′ Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ, μετά από σέντρα του Μιραλάς ο Μαγιαμπέλα δεν βρήκε σωστά την μπάλα και της έδωσε ύψος, ο Κάσα έκανε απευθείας το σουτ, αλλά αστόχησε.

20′ Ο Τεϊσέρια έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα στο πλασέ του Γκομίς, ο οποίος απέφυγε και τον Μπέκερ. Υψώθηκε αργότερα η σημαία για οφσάιντ στον επιθετικό του Άρη, ως μη γενόμενη η φάση.

26′ Κόρνερ του Μιραλάς, κεφαλιά του αμαρκάριστου Σις η μπάλα έξω.

27′ Ο Ντζαλμά έκλεψε την μπάλα από τον Στρούσκι, έκανε το σουτ η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

36′ Φάουλ για τον Άρη σε εξαιρετική θέση, για ανατροπή του Μπάστο στον Μπέγκτσον. Ο αμυντικός της ΑΕΛ από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και αποχωρεί με τον Μπιλοβάρ να παίρνει τη θέση του.

39′ Εκτέλεσε ο Μαγιαμπέλα το φάουλ ο Μπέκερ απέκρουσε στη γωνία ευθύνης του.

Tέλος πρώτου ημίχρονου.

46′ Έναρξη δευτέρου ημίχρονου.

46′ Δοκάρι για τον Άρη. Τρομερή ευκαιρία, ο Μαγιαμπέλα έκανε το γύρισμα, ο Στεπίνσκι στην πρώτη επαφή του με την μπάλα σούταρε στην κίνηση η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στο έδαφος και ακολούθως τη μάζεψε ο Μπέκερ. Η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

48′ Νέα πολύ καλή ευκαιρία για τον Άρη, έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση ο Μπέγκστον, γύρισε την μπάλα προς τα πίσω ο Μαγιαμπέλα δεν βρήκε στόχο με σουτ από το ύψος της περιοχής.

55′ Ο Μπαμπίκα αστόχησε υπό πίεση από το σημείο του πέναλτι. Έγινε έλεγχος για πιθανό πέναλτι στο μαρκάρισμα του παίκτη του Άρη, αλλά δεν διαπιστώθηκε κάτι μεμπτό.

65′ Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, μετά το δυναμικό μπάσιμο του Άρη στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΛ κατάφερε να ισορροπήσει.

70′ Γίνεται έλεγχος VAR (με υπόδειξη του Κώστα Ροβέρτου) για πιθανή κόκκινη κάρτα στον Μουσούντα. Έκανε χέρι και ανέκοψε προσπάθεια του Κάσα. Εξετάζεται κατά πόσο ο παίκτης του Άρη στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος.

72′ Κόκκινη κάρτα στον Μουσούντα αποφασίζει ο διαιτητής Ανδρέας Αργυρού, αφού είδε τη φάση στο on field review.

76′ Φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Στεπίνσκι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Μπέκερ.

86′ Κεφαλιά του Τεϊσέιρα σε εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιμπόλα δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και ο Βανά την μάζεψε.

90′ Eφτά λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος.

90+2′ Σέντρα του Σάντος από δεξιά ο Μακρής ήταν ένα βήμα πιο πίσω και χάθηκε η ευκαιρία για την ΑΕΛ.

90+6′ Άστοχη κεφαλιά του Τεϊσέιρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαφώτη.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ