aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Κυρίες» για την κούπα, «Αμαζόνες» για νταμπλ

«Κυρίες» για την κούπα, «Αμαζόνες» για νταμπλ

Τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς στη γυναικεία πετόσφαιρα διεκδικούν ΑΎΡΙΟ στο Θεμιστόκλειο (20:00) η Ανόρθωση και ο Απόλλων. Οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας. Η «Κυρία» ευελπιστεί ότι θα επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια στους τίτλους (σ.σ τελευταίο πρωτάθλημα το 2012), ενώ οι «Αμαζόνες» θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με άλλο ένα νταμπλ.

«Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι ενός τελικού και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Η ομάδα μας προετοιμάζεται εδώ και καιρό γι’ αυτό το παιχνίδι και ευτυχώς όλες οι παίκτριες ανταποκρίνονται πλήρως», ανέφερε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο βοηθός προπονητής της Ανόρθωσης Μιχάλης Φωτίου, ο οποίος είπε επίσης ότι αναμένει από τους οπαδούς να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να την σπρώξουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Το ευχάριστο για τον προπονητή Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς είναι ότι έχει όλες τις παίκτριες του στη διάθεσή του.

H αποστολή της Ανόρθωσης θα αποτελείται από τις: 2.Μαρκέλλα Παπαγεωργίου, 3. Ελένη Κολοκοτρώνη. 4. Χριστιάνα Δαϋίδ, 5.Αλεξάντρα Βούκοβιτς (Σερβία),6. Τζορτζίνα Κόρντουν,7.Κάλια Βασιλείου, 8. Βασιλεία Κωνσταντίνου. 9. Ελένη Κακουρή. 11. Μαρίνα Κολοκοτρώνη. 12. Γεωργία Σταυρινίδου. 13. Ναταλία Μπρατούνχινα (Εσθονία), 18. Θάλεια Χριστοπούλου.

«Η ομάδα μου υπερτερεί σε εμπειρία, αλλά ένας τελικός κυπέλλου έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες» ανέφερε ο προπονητής του πρωταθλητής Sabbianco Απόλλων, Γιάννης Γιαπάνης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της Ανόρθωσης χαρακτηρίζοντάς της καλά δουλεμένη ομάδα με πολύ ταλέντο. Ο Κύπριος κόοους έχει την τύχη να έχει όλες τις πετοσφαιρίστριές του ετοιμοπόλεμες.

Η αποστολή του Sabbianco Απόλλων θα αποτελείται από τις: 2. Σοφία Μανίταρου, 3. Βερόνικα Χουντίμα (Γαλλία/Ουκρανία), 4. Πολίνα Ντόντσουκ. 6. Θέλμα Χριστοφόρου (Ελλάδα), 7. Μαρίνα Λαβρούκ (Ουκρανία), 9. Ράνια Στυλιανού, 10. Τζέσικα Αγκούλο (Κολομβία), 12. Αντρια Ζακχαίου, 13. Άντρη Ιορδάνους, 14. Εβίτα Λεωνίδου, 15. Νικολίνα Σπύρου.

Το άνοιγμα των εισόδων του Αθλητικού Κέντρου ορίστηκε η ώρα 19:00, ενώ δεν θα λειτουργήσουν ταμεία την ημέρα του αγώνα. Όλοι οι οπαδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα, όπως επίσης και οι κάτοχοι των προσκλήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ