aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚρίσιμα ντέρμπι με το δικό τους ενδιαφέρον

Κρίσιμα ντέρμπι με το δικό τους ενδιαφέρον

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι μπαίνει πλέον το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ βόλεϊ ανδρών Α’ Κατηγορίας. Απόψε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και τελευταίας του 2017, τέσσερις ομάδες θα μετρήσουν δυνάμεις για τους στόχους τους. Στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον Παφιακό στο ντέρμπι της ημέρας, το οποίο θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από τη Cytavision 5. Οι γαλαζοκίτρινοι δίνουν δεύτερο σερί ντέρμπι σε τέσσερις ημέρες και μετά την ήττα από την Ομόνοια θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να μείνουν στην τριάδα.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για την ήττα στη 2η αγωνιστική από τον ΑΠΟΕΛ και παράλληλα να δώσουν συνέχεια στη νικηφόρο πορεία τους ώστε να μείνουν στην κορυφή και ν’ αποδείξουν ότι φέτος πάνε για μεγάλα πράγματα. Ντέρμπι και μάλιστα βαρωσιώτικο θα έχουμε απόψε στο Θεμιστόκλειο, όπου η Ανόρθωση και η Νέα Σαλαμίνα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Ολυμπιάδας Φρενάρους, για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας.

Από πλευράς τους οι ερυθρόλευκοι θέλουν μανιωδώς τη νίκη από τη στιγμή που στοχεύουν ψηλά, αλλά και για να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Λευκόθεο. Η Ομόνοια, λίγες ημέρες πριν από τον επαναληπτικό με την ελβετική Αμρισβίλ, ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραβά. Οι πράσινοι παρουσιάζονται ως το φαβορί, όμως θα χρειαστεί να το αποδείξουν και στο παρκέ για να παραμείνουν στο κυνήγι της πρωτιάς. Θυμίζουμε ότι έχουν και παιχνίδι λιγότερο από τον πρωτοπόρο Παφιακό.

Από πλευράς τους οι κιτρινόμαυροι δείχνουν ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στο «τριφύλλι», όπως έκαναν και στο παιχνίδι του α’ γύρου.  Τέλος, στη Δερύνεια θα γίνει το ντέρμπι των Κοκκινοχωριών μεταξύ Αναγέννησης και Ολυμπιάδας. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν κατά τα φαινόμενα μπροστά σε πολύ κόσμο και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο, αλλά και για το γόητρο.

Η ομάδα της Δερύνειας διαθέτει εμπειρία για να πάρει τη νίκη και να μειώσει τις αποστάσεις από την τετράδα για την τελική αντεπίθεση, ενώ η ομάδα του Φρενάρου ψάχνει την πρώτη της φετινή επιτυχία, παρά το γεγονός ότι έφθασε κοντά σε πολλά παιχνίδια. Με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα επαναρχίσει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 με τη 10η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ