aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κρατάμε το αποτέλεσμα...»

«Κρατάμε το αποτέλεσμα…»

Διαβάστε όλα όσα ανέφερε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το άνετο διπλό με 3-0 επί της Νέας Σαλαμίνας στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου στο «Αμμόχωστος».

Αναλυτικά: «Είναι σημαντικό ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον μετά τη νίκη είναι ότι όταν αποφασίζω να κάνω πολλές αλλαγές στην εντεκάδα, να βλέπω τους ποδοσφαιριστές μου να έχουν διάθεση και να υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Σε αυτό οι παίκτες μου τα καταφέρανε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σοβαρά αμυντικά προβλήματα και η Σαλαμίνα έκανε 3-4 πολύ μεγάλες φάσεις παρότι εμείς είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο το βελτιώσαμε αυτό και κύλησε έχοντας εμείς τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το τέλος. Κρατάμε το αποτέλεσμα, με αυτό είμαστε πολύ κοντά στα ημιτελικά. Ο Σάββας κάνει εξαιρετική δουλειά και του εύχομαι να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να παραμείνουν στην κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ