aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κάτι τρέχει με τον Σίτο Ριέρα!

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου σχετικά με τον νεοαποκτηθέντα Σίτο Ριέρα. Στον Ισπανό μέσο επιβλήθηκε τιμωρία για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη συμπεριφορά του σε αγώνα του Πολωνικού πρωταθλήματος, όταν αγωνιζόταν στη Σλασκ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τάξεις των βυσσινί, γίνονται επαφές και υπάρχει ενδεχόμενο να διαγραφεί η ποινή από τη FIFA. Ωστόσο, για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, ώσπου να διευκρινιστεί το θέμα από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα, ο Μαξιμιλιάνο Ολίβα βρίσκεται στην Κύπρο και ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του στους βυσσινί. Η κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό αριστερό μπακ ανακοινώθηκε προ πολλού. Εντούτοις, χθες έγραψε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η συμφωνία ολοκληρώθηκε. Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω αυτή την νέα πρόκληση στην καριέρα μου στην ΕΝΠ, ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Κύπρο. Vamos!!!». Όσο για τις επόμενες κινήσεις, μετά την προχθεσινή απόκτηση του Χάρι Νοβίγιο, είναι πιθανό να γίνει κι άλλη κίνηση εντός της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ