aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κάθε λογής προβλήματα

Δύο «κολλητά» φιλικά έδωσε το Παραλίμνι σε διάστημα δύο ημερών, με τον Αντρέ Πάους να δίνει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει το «βυσσινί» ρόστερ. Ο Ολλανδός τεχνικός δοκίμασε επίσης διάφορα συστήματα, σε μια προσπάθεια να καταλήγει ποιο ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα του ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων στο νέο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο χρονικά φιλικό η ΕΝΠ δέχθηκε την ήττα από το ΘΟΪ (2-3), με τους Παύλου και Κολοκούδια να βρίσκουν δίχτυα, ενώ στο δεύτερο τεστ, που ήταν και νικηφόρο, με αντίπαλο τον Ονήσιλο (2-0) σκόραραν οι Ουντόζι και Σάρατε. Στα αρνητικά του προχθεσινού φιλικού ο τραυματισμός του Ολίβα, με τους «βυσσινί» να αναμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Αργεντινού αμυντικού, για να μάθουν πόσο διάστημα θα στερηθούν των υπηρεσιών του. Ελπίζουν ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό και ο ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος ενόψει της έναρξης του φετινού μαραθωνίου.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με φιλικό με την Πάφος Fc εκτός έδρας την Κυριακή. Η αποστολή των «βυσσινί» θα μεταβεί λίγες ημέρες νωρίτερα στην παραλιακή πόλη και θα παραμείνει σε γνωστό ξενοδοχείο, σε μια προσπάθεια σύσφιξης, ακόμη περισσότερο, των σχέσεων μεταξύ παικτών και τεχνικής ηγεσίας.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα προγραμματισμού, φαίνεται ότι παρουσιάζονται εμπόδια στην κάθοδο του Γάλλου επιθετικού Χάρι Νοβίγιο, με τον οποίο το Παραλίμνι έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία εδώ και καιρό. Καταβάλλονται προσπάθειες να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, προκειμένου να έρθει στην Κύπρο ο παίκτης για ν’ ανακοινωθεί επίσημα και να πιάσει άμεσα δουλειά. Σε αντίθετη περίπτωση, η μετεγγραφή δεν θα υλοποιηθεί και οι νεοφώτιστοι θα αναγκαστούν να ψάξουν για άλλον παίκτη, τη στιγμή που βρίσκονται στην αναζήτηση επιθετικού.

Παράλληλα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα του Σίτο Ριέρα. Ο Ισπανός μέσος κουβαλά τιμωρία για μεγάλο χρονικό διάστημα για συμπεριφορά του σε αγώνα του πολωνικού πρωταθλήματος, όταν αγωνιζόταν στη Σλασκ και στην Ένωση βρίσκονται σε στάση αναμονή της απάντησης της FIFA εάν θα διαγραφεί η ποινή του παίκτη. Για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, ώσπου να διευκρινιστεί το θέμα από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Εν τω μεταξύ, μήνυμα στήριξης στον πρόεδρο Γιώργο Τσόκκο απευθύνει ο οπαδικός λογαριασμός «Enosis Family». «Όταν ο πρόεδρος μιας ομάδας «φαντάζει» δυνατός, τότε είναι που όλοι εμείς πρέπει να σταθούμε στο πλάι του. Έφερε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, από το πάνω ράφι, όπως συνηθίζεται να λέγεται, και από εμάς ζητά μόνο το αυτονόητο. Την ελάχιστη βοήθεια που μπορεί να έρθει μέσω ενός εισιτηρίου διαρκείας, της αγοράς ενός λαχείου και της συμμετοχής μας στην κλήρωση της τόμπολας. Ας μην τον απογοητεύσουμε, λοιπόν, γιατί ίσως να είναι η τελευταία μεγάλη ελπίδα της αγαπημένης μας ομάδας…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ