Καρμιώτισσα-Δόξα: Με διάθεση και πάθος για τη νίκη


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί σήμερα στο ΓΣΖ. Καρμιώτισσα και Δόξα θα επιδιώξουν με μανία να καρπωθούν τους τρεις βαθμούς, δίνοντας περισσότερη δυναμική στην πορεία τους, «χτίζοντας» παραλλήλως στη συνέχεια όλο και σε πιο στέρεα θεμέλια την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Ποιος θα βγει, λοιπόν, κερδισμένος;

Για τον προπονητή της Καρμιώτισσας, Λιάσο Λουκά και τους ποδοσφαιριστές του, η ευκαιρία να γράψουν μια τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα είναι μεγάλη. Έχοντας παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, είναι σίγουρο πως το απόγευμα θα προσπαθήσουν και πάλι να φτάσουν στην επιτυχία, όπως έπραξαν με τον Ερμή και την Αναγέννηση.

Ο τεχνικός της ομάδας των Πολεμιδιών είχε τραυματίες τους Αρότσα, Ταραλίδη, Χριστοφή και δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» τους. Αυτοί, όμως, που τους αντικατέστησαν στο τελευταίο παιχνίδι με την Αναγέννηση, πήγαν αρκετά καλά και ίσως διατηρηθούν στην ενδεκάδα.

Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για τις νέες εξετάσεις και πρωτίστως αποφασισμένοι για να κερδίσουν το παιχνίδι. Είναι άλλωστε από αυτά που είναι στα μέτρα τους και αν καταφέρουν να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς, θα έχουν αποκτήσει νέα δυναμική για τη συνέχεια. Η Καρμιώτισσα έδειξε επιθετικά χαρίσματα, καλή κυκλοφορία της μπάλας, δύναμη και αμυντική συνοχή σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε και με την ίδια φιλοσοφία θα παραταχθεί και σήμερα.

anagennisi-doxaΌσον αφορά στη Δόξα, κρίνουν πως το ματς αποτελεί «κλειδί» για τη συνέχεια. Εάν επιβληθεί της αντιπάλου της, αυτομάτως θα την… πιάσει στη βαθμολογία, αλλά σε περίπτωση αποτυχίας η διαφορά θα αυξηθεί στους έξι βαθμούς, προσθέτοντας έτσι πολλά βαρίδια στα πόδια των παικτών του Λούκα Χατζηλούκα.

Ο Μπεμπέτο αναμένεται πως θα πάρει τη θέση του Περάλτα και ο Παουλίνιο θα χρησιμοποιεί αντί του τιμωρημένου Ενινφούλ. Εκτός είναι ο Σεράν Πόλο, ο οποίος από εβδομάδας αναμένεται πως θα αυξήσει ρυθμό στις προπονήσεις. Δεν υπολογίζεται ούτε ο Κότο Παγιές, που επίσης από εβδομάδας θα αρχίσει σταδιακά να αυξάνει τον ρυθμό εκγύμνασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ