aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καραβίδας»: «Κερδίσαμε τρεις φορές τον ΑΠΟΕΛ και μας λένε ΑΠΟΕΛίστες»

«Καραβίδας»: «Κερδίσαμε τρεις φορές τον ΑΠΟΕΛ και μας λένε ΑΠΟΕΛίστες»

Την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου στην Περιστερώνα χαρακτήρισε ως το μεγάλο του όνειρο ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας»).

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ2 και απάντησε σε όσους τον χαρακτηρίζουν ΑΠΟΕΛίστα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Με μένα πρόεδρο η Δόξα κέρδισε τρεις φορές τον ΑΠΟΕΛ και έχουμε αναδειχθεί ισόπαλοι σε άλλα ματς μαζί του και κάποιοι μας κατηγορούν ότι είμαστε και ΑΠΟΕΛίστες. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και θέλουμε να “κτυπήσουμε” το θεσμό του κυπέλλου. Κάναμε καλές πορείες τα τελευταία χρόνια, φτάναμε μακριά και πάντα μας απέκλειε ο ΑΠΟΕΛ. Φέτος θέλουμε να περάσουμε εμείς. Είναι η σειρά μας. Το μεγάλο μου όνειρο ως πρόεδρος της Δόξας είναι να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο στην Περιστερώνα. Είναι κάτι που θέλω να ζήσω. Όταν αγωνιζόμουν εγώ κάναμε δύο χρόνια χωρίς ισοπαλία. Είχαμε μόνο νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ