aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Καψούρα» με τον Ντόσα Ζούνιορ!

«Καψούρα» με τον Ντόσα Ζούνιορ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Και ξαφνικά θέμα Ντόσα Ζούνιορ! Ψάχνοντας στο διαδίκτυο να βρούμε πληροφορίες για το φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Παρτίζαν… πέσαμε πάνω σε μία είδηση, που μας ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ!

Η σέρβικη ιστοσελίδα mozzartsport.com σε σημερινό φρέσκο ρεπορτάζ της αποκαλύπτει το ζεστό ενδιαφέρον της Παρτίζαν για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, μετά το ναυάγιο με τον ποδοσφαιριστή της Λανς, Ντούσαν Σβετιβνόβιτσα.

Αυτή είναι οι τρίτη φορά που οι ασπρόμαυροι θέλουν να αποκτήσουν τον Ζούνιορ. Η πρώτη ήταν πριν από 3.5 χρόνια και η άλλη τον Χειμώνα. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΛ αποτελεί τον πρώτο στόχο του προπονητή, Ιβάνα Τόμιτς, ενώ οι Σέρβοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με την ομάδα της Τουρκίας -όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστή- για να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει η μετεγγραφή.

Το ρεπορτάζ περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες και το βιογραφικό του Ντόσα Ζούνιορ, ενώ συνοδεύεται με φωτογραφίες και βίντεο, δείγμα πως το ενδιαφέρον της Παρτίζαν είναι πολύ σοβαρό. Μπορείτε να δείτε εδώ το αναλυτικό δημοσίευμα.

Untitled-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ