aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαϊάφας: «Το προσεχές παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από τον ΑΠΟΕΛ»

Καϊάφας: «Το προσεχές παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από τον ΑΠΟΕΛ»

Ο προπονητής του Ερμή, Κώστας Καϊάφας παραχώρησε δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ομάδας των «φτεροπόδαρων» σχολιάζοντας το περασμένο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και το προσεχές παιχνίδι με την ΕΝΠ. Επίσης, αναφέρθηκε στην απουσία του από τον πάγκο πιστεύοντας ότι δεν θα επηρεάσει την ομάδα του.

Αρχικά ανέφερε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τις τρεις βαθμούς στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ήταν βαθμοί που θέλαμε και για βαθμολογικό όφελος αλλά και ψυχολογικό. Δεν θέλω να σταθώ στις ατυχίες, για μένα το ποδόσφαιρο είναι ικανότητα, θέλουμε δουλειά στο τέλειωμα των φάσεων και το ψυχολογικό. Πρέπει να μπαίνουμε έτοιμη να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο».

Επιπρόσθετα, πρόσθεσε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πάρα πολύ δύσκολο, και ακόμα πιο δύσκολα απ’ αυτό με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι απέναντι σε μια καλή ομάδα, θα είναι από τα δυσκολότερα μας παιχνίδια. Εμείς πάμε για τους τρεις βαθμούς, δεν θα είμαι στον πάγκο αλλά πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστεί η ομάδα από την απουσία μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ