aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαυστική απάντηση: «Τα πέντε ερωτήματα στον Καταλά»

Καυστική απάντηση: «Τα πέντε ερωτήματα στον Καταλά»

Καυστικός ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος απάντησε το πρωί μέσω του Active στον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ και όλα όσα ακολούθησαν με εκατέρωθεν ανακοινώσεις μεταξύ των δύο Συλλόγων. Διαβάστε ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ για να δείτε την… συζήτηση που έχουν ανοίξει οι δύο ομάδες.

Αρχικά σχολίασε το πρωινό (νέο) tweet, το οποίο έλεγε: «Όταν αναγνωρίζεις μιας σπάνιας ομορφιάς γκολ αν δεν το χειροκροτείς, τουλάχιστον σέβεσαι τον παίκτη που το πανηγυρίζει. Δεν προσπαθείς ενώ ο αντίπαλος πανηγυρίζει να παίξεις με άδειο γήπεδο για να ισοφαρίσεις». Και είπε: «Ειπώθηκαν πολλά από την ΑΕΚ, αλλά κυρίως θα σταθώ σε μία δήλωση από την ΑΕΚ που είπε ότι θα συνεχίσει την τίμια προσπάθεια της και δεν ξέρω πόσο τίμιο είναι να αρχίσεις ένα παιχνίδι και ενώ κάποιος πανηγυρίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα απάντηση από την ΑΕΚ στον ΑΠΟΕΛ

Ακολούθως ο Πετεβίνος, τόνισε: «Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένουμε να δούμε τι κατάληξη θα έχει. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε τις τελευταίες εβδομάδες και θα δούμε τι συμβαίνει με αυτούς τους κανονισμούς και πως εφαρμόζονται. Πρέπει η Δικαιοσύνη να κάνει την επέμβαση της».

Αν άξιζε ο ΑΠΟΕΛ τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ: «Μα αυτό είναι το τραγελαφικό, όταν ακούσει κάποιος τον Καταλά διαπιστώνει πως ο ΑΠΟΕΛ άξιζε να κερδίσει. Αντιλαμβάνεται τι υπόβαθρο μπορεί να έχουν οι δηλώσεις κάποιου ποδοσφαιριστή που είναι 6 χρόνια στην Κύπρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σκληρή απάντηση του ΑΠΟΕΛ στον Καταλά (vid)

Και συνέχισε για κάποιες επίμαχες φάσεις σε παλαιότερα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων: «Ο Καταλά δεν ήταν εκείνος που γκρέμισε τον Μιλάνοφ στην περσινή σεζόν; Ο Καταλά δεν ήταν αυτός που πρόπερσι απέκρουσε σαν τερματοφύλακας πάνω στη γραμμή; Έκανε δηλώσεις τότε ότι η ΑΕΚ βοηθιέται από τη διαιτησία; Δεν ήταν πέρσι στο γήπεδο, όταν χτύπησαν εκτός φάσης τον Γιαννιώτα; Χθες όταν ο Μουρίγιο χτύπησε τον Μοράις ή όταν έπεσε ο Ντε Καμάργκο στην περιοχή ήταν στο κέντρο ο Καταλά; Και λέω ξανά όσο δεν ενοχλούνταν από την παρουσία του ΑΠΟΕΛ ήταν όλα καλά. Δεν θέλω να πω πόσες φάσεις η ΑΕΚ ευνοήθηκε φέτος. Το θέμα είναι πότε τοποθετείσαι και πότε όχι. Είδαμε ομάδα να κάνει μέση χθες και να πάει να βάλει γκολ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κάποιοι ξέφυγαν επικίνδυνα» και «υπάρχει ατιμωρησία»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ