Καμπάνα στον Αρουαμπαρένα, κλείνει μέρος κερκίδας σε Τσίρειο-ΓΣΠ

Δεν χαρίστηκε πουθενά ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης!

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ποινές και πολλές από αυτές είναι «καμπάνες».

Ο Μικέλ Αρουαμπαρένα δεν γλύτωσε τη βαριά καμπάνα, αφού τιμωρήθηκε με επιπλέον τρεις αγώνες και πρόστιμο μετά την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, όταν καταλάθος έριξε στο έδαφος τον διαιτητή Κώστα Ψευδιώτη.

Ο Βάσκος φορ, βέβαια, τιμωρήθηκε διότι ο Ψευδιώτης υποστηρίζει πως τον εξύβρισε ο άσος της ΑΕΛ μετά τη φάση αυτή. Η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για απρεπή συμπεριφορά (5 κάρτες) στο εν λόγω ματς και για μη συμμετοχή δύο Κυπρίων στην ενδεκάδα της (άρχισε μόνο ένας).

Από εκεί και πέρα, καταγγέλθηκε και τιμωρήθηκε με πρόστιμο ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) στον επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ, καθώς και για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στην δυτική κερκίδα. Για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ τιμωρήθηκε με ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων με κλειστό το νότιο πέταλο του ΓΣΠ και πρόστιμο.

Ο Τάκης Τάκη, προπονητής τερματοφυλάκων της Καρμιώτισσας που αποβλήθηκε από τον διαιτητή στο 58ο λεπτό του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας Γεώργιο Αρέστη (τον έσπρωξε με το στήθος), τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από δύο αγώνες και πρόστιμο.

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Άρης για  επεισόδια που προκάλεσαν παράγοντες της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στον χώρο των αποδυτηρίων, όπως και η ομάδα της Αμμοχώστου για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Για μη συμμετοχή Κύπριων παικτών στην ενδεκάδα, τιμωρήθηκαν επίσης με πρόστιμο η Δόξα (στο ματς με τον Ερμή), η ΑΕΚ (στο ματς με την Ομόνοια) και ο Απόλλωνας (στο ματς με την ΑΕΛ). Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού τιμωρήθηκαν και για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς τους στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ.

Πέραν αυτών, η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για: Ρίψη αντικειμένων στον ταρτάν του σταδίου και στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων, για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, για ζημιές που προκάλεσαν στην ανατολική κερκίδα. Επίσης, επεβλήθη ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα με κλειστό το κάτω διάζωμα της ανατολικής κερκίδας λόγω μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο στο ματς με τον Απόλλωνα.

Πρόστιμο δέχθηκε η Ανόρθωση επειδή συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) και για μη συμμετοχή Κυπρίων παικτών στην ενδεκάδα της στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο γυμνασίαρχος του Εθνικού Άχνας Γεώργιο Παττίχη για έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή στο ματς με την Καρμιώτισσα και στον φροντιστή Ανδρέα Κωνσταντίνου για τον ίδιο λόγο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ