aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗττημένη, πλην όμως βελτιωμένη

Ηττημένη, πλην όμως βελτιωμένη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν είχε καμία σχέση η προψεσινή εμφάνιση της Πάφος FC απέναντι στην ΑΕΛ (0-2), σε σύγκριση με την εικόνα που παρουσίασε στο Τσίρειο με αντίπαλο τον Απόλλωνα (1-5). Η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι ήταν αρκετά καλή, είχε τον έλεγχο του αγώνα σε μεγάλα χρονικά διαστήματα, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Πρόσεκ. Αν υπήρξε ένας λόγος που η παφιακή ομάδα δεν «είδε» δίκτυα, ήταν η πολύ καλή απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν έγιναν γκολ.

Παρά την απογοήτευση από την ήττα, όλοι στην ομάδα έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Μπορεί να μην πήραν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, έστειλαν όμως πολλές υποσχέσεις, πως σύντομα θα έρθουν οι νίκες και οι βαθμοί. Εκείνο που έχει σημασία, είναι να δοθεί συνέχεια στην προσπάθεια και παράλληλα να βελτιωθούν όλοι ατομικά.

Οι κινήσεις στην επανάληψη με την είσοδο των Λουλίνια, Ανγκούλο και Νέμετς, βοήθησαν την ομάδα του Πρέσλι να πλησιάσει στο γκολ, όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Βοήθησαν πολύ οι Σιρόκ και Ράσιτς, ενώ σε γενικές γραμμές, η Πάφος FC έπεισε πως διαθέτει πολύ καλές μονάδες και πως σύντομα θα έλθουν επιτυχίες.

Θετική εντύπωση προκάλεσαν οι αντιδράσεις των ανθρώπων της Πάφος FC. Την ώρα που ο διαιτητής του παιχνιδιού Αβραάμ Τσούκκας παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, οι παράγοντες της ομάδας φάνηκαν ψύχραιμοι κι αυτό καταλογίζεται στα συν της νέας ομάδας, η οποία βγάζει χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδων. Ο «άρχων» του γηπέδου αγνόησε αρχικώς τον βοηθό διαιτητή Πέτρο Πέτρου, ο οποίος ύψωσε τη σημαία του σε επίθεση των γαλάζιων.

Η Πάφος σκόραρε με τον Ράσιτς, ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες και κατόπιν πίεσης, συμβουλεύτηκε ξανά τον βοηθό και ακολούθως, όπως ισχυρίζονται οι γαλάζιοι, έτρεξε στον κινηματογραφιστή της Cytavision, πήρε τη γνώμη του και ακύρωσε το τέρμα. Κάτι που δεν επιτρέπεται και προκάλεσε χθες την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου των γαλάζιων Πέτρου Μελαΐση, ο οποίος ανήρτησε σχετική φωτογραφία στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε: «Πρωτοτυπία με κυπριακό VAR. Αποφασίζει για σας πριν…  από σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ