aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΉττα από το Παραλίμνι και «ξινό» φιλικό για την Ομόνοια (pics)

Ήττα από το Παραλίμνι και «ξινό» φιλικό για την Ομόνοια (pics)

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι βγήκε «ξινό» στην Ομόνοια. Όπως στο τεστ κόντρα στον Παναθηναϊκό όταν ο Ντάρμπισαϊαρ αποχώρησε τραυματίας, έτσι και απέναντι στο Παραλίμνι ήταν ο Γκαφούρ που έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω χτυπήματος στο πόδι, με τους πρωτευουσιάνους να εύχονται να μην είναι κάτι το σοβαρό.

Διαβάστε επίσης: Κούσουλος: Ένας «τζόκερ» πολυτελείας!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «βυσσινί» έπιασαν στον ύπνο τους «πράσινους» και μόλις στο 1ο λεπτό πήραν προβάδισμα με ένα γκολ του Ανδρέου με σουτ έξω από την περιοχή. Οι παίκτες του Ολίβα προσπάθησαν να αντιδράσουν δημιούργησαν 1-2 καλές προϋποθέσεις για γκολ, όμως η ομάδα του Πάους ήταν αυτή που «άγγιξε» το (δεύτερο) γκολ με δοκάρι από τον Ουντόζι στο 15ο λεπτό. Απ’ εκείνο το χρονικό σημείο μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, η Ομόνοια ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, έφτιαξε ευκαιρίες και θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Ντάρμπισαϊρ το είχε καταλάβει…

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» μπήκαν πιο επιθετικά, βοήθησαν και οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής τους, και έφτασαν στο 1-1 με τον Ραμίρες να χρίζεται σκόρερ στο 65ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα το Παραλίμνι είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Το γκολ του Κοσταρικανού επιθετικού της Ομόνοιας έδωσε ρυθμό στο ματς, η μπάλα ανεβοκατέβαινε συνεχώς και ήταν θέμα χρόνου ένα δεύτερο τέρμα από πλευράς «τριφυλλοφόρους». Ο Βαλιάνος, όμως, είχε αντίθεση άποψη και με ένα μακρινό σουτ έξω από την περιοχή στο 88ο λεπτό νίκησε τον Παναγή και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ: 1′ Ανδρέου, 88′ Βαλιάνος / 65′ Ραμίρες

Παραλίμνι (Αντρέ Πάους): Κλέιμαν, Ολίβα, Γκραντ, Αγγελή, Εκίθα, Ενόχ, Ριέρα, Ανδρέου, Ζάρατε, Ουντόζι, Κολοκούδιας

Ομόνοια (Χουάν Κάρλος Ολίβα): Παναγή, Πρτσε (79′ Φώτη), Γκαφούρ (36′ Βύντρα), Τζαϊλσον (71′ Κούσουλος), Μανρίκε (71′ Λόπεθ), Λόε (67′ Αλμπίν), Σοάρες (55′ Ενρίγκες), Ζίβετς (55′ Χριστοφή), Αντόνια, Εντρένα (55′ Μόντες), Ραμίρες (79′ Γκρίνιτζ).



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ