aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ήταν λάθος μου, δεν το αντιλήφθηκα…»

«Ήταν λάθος μου, δεν το αντιλήφθηκα…»

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του πήρε μία πολύ σημαντική νίκη και ακολούθως μίλησε για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στα πρώτα δέκα λεπτά και αυτό ήταν λάθος μου γιατί δεν αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι. Περιμέναμε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού αλλά δεν κάναμε κάτι γι’ αυτό και δεχθήκαμε τις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού. Στο β’ μέρος ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε την ανατροπή πετύχαμε το γκολ και πήραμε την νίκη. Είμαι χαρούμενος γιατί αν θες να πάρεις τον τίτλο τα σημερινά παιχνίδια είναι ένα από αυτά που πρέπει να κερδίσεις», είπε αρχικά.

Και κατέληξε: «Όλη την εβδομάδα είχα κατά νου αυτό που έγινε την περασμένη σεζόν που πήγαμε στην έδρα της Αναγέννησης και χάσαμε βαθμούς. Ο αντίπαλος ήταν καλός και όλοι έλεγαν ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι αλλά εγώ ήξερα ότι δεν θα είναι. Ευχαριστώ τον κόσμο που έσπρωξε τους ποδοσφαιριστές μου. Συγχαρητήρια στον προπονητή του Ολυμπιακού για την καλή δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ