aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΉρθε για τις υπογραφές ο Ονίλο

Ήρθε για τις υπογραφές ο Ονίλο

Ο Ιφεανί Ονίλο (φωτό) βρίσκεται στην Κύπρο και πλέον όλα συνηγορούν πως θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ερμή. Όπως μας ειπώθηκε από τις τάξεις του συλλόγου, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Νιγηριανός επέστρεψε έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο της Αραδίππου. Το πέρασμά του στην Αλ Φαϊσαλί της Σαουδικής Αραβίας δεν ήταν ιδανικό, καθώς είχε μόλις δύο συμμετοχές, δίχως να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Ωστόσο, με τη φανέλα των «φτεροπόδαρων» έδειξε τις δυνατότητές του την περίοδο 2014-15, πετυχαίνοντας 15 γκολ, δύο λιγότερα από τον τότε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Μίκαελ Ποτέ (Ομόνοια).

Ο Νίκος Παναγιώτου επιθυμεί την απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις στα άκρα και στην κορυφή. Όπως διέρρευσε, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Άλεξ Κωνσταντίνου.

Πιθανόν, όμως, να δοθεί η λύση από τον Βιτάλι Μπαλάσιοφ. Ο Ουκρανός δοκιμάστηκε για 25 λεπτά στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΖ (2-1), λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Κύπρο και σαφέστατα δεν μπορούσαν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Αφού θα έχει λίγες προπονήσεις με τους μαυροκόκκινους, θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό με την Αναγέννηση στη Δερύνεια. Αν το δείγμα ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία, θα κερδίσει πόντους για την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό.

Εκτός από την επίθεση, ο Κύπριος προπονητής σκέφτεται να προσθέσει στο ρόστερ και έναν επιτελικό. Απαραίτητη προϋπόθεση, να εντοπίσει κάποιον που θα έχει το πακέτο: να πείθει για την αξία του και να είναι προσιτός οικονομικά. Αναφορικά με την προετοιμασία συνεχίζεται σε καθημερινή βάση και το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ