aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ήμουν ευτυχισμένος, αλλά θέλω κάτι παραπάνω»

«Ήμουν ευτυχισμένος, αλλά θέλω κάτι παραπάνω»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δηλώσεις του στην εφημερίδα «O Jogo» παραχώρησε ο Βούλγαρος πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σιμεόν Σλάβτσεφ, ο οποίος μίλησε για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για το αβέβαιο -προς το παρόν- μέλλον του, ενώ έσταξε μέλι για τον Πέδρο Εμάνουελ.

Επίσης τόνισε ότι απόλαυσε την παρουσία του στον Απόλλωνα, η οποία τον βοήθησε να εξελιχθεί και να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό, χαρακτηρίζοντας ως την καλύτερη επιλογή της καριέρας του τη μετακίνησή του στην Κύπρο. Η συνέντευξη του Σλάβτσεφ, δεν δημοσιεύτηκε ακόμη στην ιστοσελίδα της «O Jogo», αλλά υπάρχει σε μορφή PDF στο «Pressreader.com».

Ο Βούλγαρος μέσος αρχικά εξομολόγησε πως η μετακίνησή του στην Κύπρο ήταν η καλύτερη επιλογή έπειτα από μία περίοδο στη Λισαβόνα όπου ήταν ξεχασμένος και τη μετεγγραφή του στην Μπόλτον από την οποία αποχώρησε με καλές αναμνήσεις.

«Δεν γνωρίζω ακόμη τι θα κάνω, αλλά θέλω να προχωρήσω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Πραγματικά το απόλαυσα που έπαιξα στον Απόλλωνα. Ανακάλυψα ξανά τον εαυτό μου και εξελίχθηκα ως ποδοσφαιριστής», πρόσθεσε ο Σλάβτσεφ, ο οποίος είναι στις επιλογές του προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Ζόρζε Ζεσούς για το βασικό μέρος της προετοιμασίας της ομάδας, ωστόσο, ακόμη δεν πήρε την απόφαση ο Πορτογάλος προπονητής αν θα τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Ζεσούς. Μίλησα μόνο με τους παράγοντες της ομάδας για την εμπειρία και την εξέλιξή μου στην Κύπρο. Πιστεύω πως μέσα στις επόμενες μέρες θα γνωρίζω τη θα γίνει. Τώρα όμως δεν μπορώ να πω κάτι για την επιστροφή μου στην Σπόρτινγκ, δεν γνωρίζω κάτι», υπογράμμισε ακολούθως.

Καταληκτικά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρο Εμανουέλ: «Είναι ένας τέλειος προπονητής. Μπόρεσα να παίξω ξανά αρκετά κι αυτό δεν μου είχε συμβεί από τότε που έφυγα από τη Βουλγαρία. Έκανα μία καλή σεζόν, κατακτήσαμε το κύπελλο και ξαναβρήκα τη χαρά μου και το ρυθμό μου στο γήπεδο. Ήμουν ευτυχισμένος στον Απόλλωνα, αλλά θέλω κάτι παραπάνω στην καριέρα μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ